Rockstjerne raser over guacamole-hysteri

Vred Jack White forsvarer sin bizarre rider-liste, efter den for nyligt blev afsløret

Ingen bananer, men guacamole lavet på en helt speciel opskrift.

Disse ting var på rockmusikeren Jack Whites rider-liste. En liste, hvor kunstnere skriver, hvad de ønsker skal indrettes, serveres eller gøres i deres backstage-rum.

På listen stod der udtrykkeligt, at 'vi vil ikke se bananer nogen steder i bygningen', samt at der var vedlagt en opskrift på den mexicanske dip guacamole.

Listen blev sendt til University of Oklahoma, hvor White skulle optræde i januar, og efter rider-listen blev lækket, har folk raset over hans bizarre ønsker.

E-mail forklaring
Det har nu fået den forhenværende The White Stripes-frontmand til at udsende en offentlig e-mail, som blandt andet avisen The Huffington Post har lagt ud på deres hjemmeside.

Jack White lukkede dette års  festival. (Foto: Cecilie Smetana) Intl. kendte Jack White deler billede af blodig ankel

Jack White undskylder nu, at han i magasinet Rolling Stone tilsvinede det succesfulde band The Black Keys samt sangerinden Adele.(Foto: AP) INTL. MusikNYT Rockstjerne undskylder efter kæmpe sviner

Pladeaktuelle Jack White under en koncertoptræden i København. (Foto: Miriam Dalsgaard) INTL. MusikNYT Rockstjernekrig: Røvhul mod røvhul

- Jeg tager det med, jeg selv har brug for, og det er ikke meget. Tingene på ridderen er til mit band og holdet bag, skriver den 39-årige musiker blandt andet i det meget lange brev og fortsætter:

Intern joke
- Guacamole-opskriften er min sjove managers interne joke. Det er hans joke, ikke min. Det er bare for at bryde kedsomheden, skriver den erfarne rockherre, der dog raser over banan-hysteriet:

- Kunne det mon tænkes, at nogen på touren har allergi over for bananer, spørger han sarkastisk og slutter e-mailen af med ordene:

- Kan jeg komme tilbage og lave musik nu?

Jack White optrådte på Orange Scene under sidste års Roskilde Festival.

0 kommentarer
Vis kommentarer