Sådan vil kræftsyg sangerinde dø

Countrysangerinden Joey Feek vil tilbringe sine sidste dage på familiens landsted i Tennessee

Den kræftramte Country-sangerinden Joey Feek vil tilbringe resten af sit liv sammen med sin ægtemand Rory på familiens landsted.(Foto: AP)
Den kræftramte Country-sangerinden Joey Feek vil tilbringe resten af sit liv sammen med sin ægtemand Rory på familiens landsted.(Foto: AP)

Når lægerne har givet op, er det bedste man kan gøre at sørge for, at den sidste tid bliver så behagelig som muligt. Det mener den 40-årige sangerinden Joey Feek, der blev diagnosticeret med kræft i 2014.

Mandag besluttede hun at forlade hospitalet for at tilbringe sine sidste dage sammen med sin mand og deres lille datter i parrets fælles hjem. Det fortæller hendes mand og musikalske partner Rory Feek på parrets fælles blog.

Er nu på høj dosis morfin
- Lægen fortalte os, at hendes voldsomme smerter stammer fra de kræftknuder, der er fortsat med at gro og blive betændte, så nu skal vi koncentrere os om at gøre det så behageligt for hende som muligt, skriver han og fortsætter:

- Det var ikke det svar, vi havde håbet på, men det var det, vi fik. Efter en række forskellige medikamenter, der ikke lod til at bide på smerten, har en høj dosis morfin bragt Joey en behagelig lindring. Jeg tilbragte natten på hospitalet sammen med hende. I dag planlægger vi at bringe hende hjem.

Fik konstateret kræft tre måneder efter fødsel
Joey Feek fik stillet diagnosen uhelbredelig kræft i juni 2014 knap tre måneder efter, at hun og Rory var blevet forældre til deres datter Indiana, som er født med Down-syndrom.

Til at starte med lod behandlingen til at havde en positiv effekt på sygdommen. Efter at have været igennem en operation, så Joey Feek faktisk ud til at være kommet sig fuldstændigt. Senere viste det sig imidlertid, at kræften havde nået at sprede sig og var uimodtagelig overfor kemobehandlingen.

Den lille familie planlægger nu at nyde deres sidste tid sammen på deres landsted i den amerikanske delstat Tennessee.