Scarletts supergruppe i store problemer

Den syngende skuespiller, der i sidste uge lancerede sit nye band, er allerede kommet i gevaldige problemer

30-årige Scarlett Johansson har udgivet to album uden den store succes. (Foto: AP)
30-årige Scarlett Johansson har udgivet to album uden den store succes. (Foto: AP)

Alle, der har prøvet at starte et band, ved, at det kan være særdeles svært at finde et fængende bandnavn, der endnu ikke er blevet opdaget og brugt af andre musikere tidligere i historien.

Derfor må den amerikanske skuespiller og sanger Scarlett Johansson og hendes medsammensvorne Este Haim, Holly Miranda, Kendra Morris og Julia Haltigan være blevet særdeles glade, da de fandt på det helt oplagte bandnavn The Singles til deres supergruppe, der udsendte første single i sidste uge.

Desværre for Scarlett og co. viser det sig nu, at der allerede eksisterer et ganske veletableret band ved navn The Singles. Medlemmerne i det oprindelige The Singles er ikke synderligt begejstrede for, at have fået ’en klon’ og har derfor pudset deres advokat på Scarletts pigegruppe.

Utallige koncerter
Forsangeren i det originale The Singles hedder Vincent Frederick, og hans advokat Rabeh Soofi har sendt et krav om, at Scarletts band øjeblikkeligt dropper at kalde sig The Singles. Som forklaring til dette krav har han skrevet følgende opsummering af sine klienters karriere:

’Siden 1999 har The Singles produceret en omfattende række albums, LP’er, EP’er og singler og har fremført deres musik utallige gange både nationalt og internationalt, hvilket inkluderer Europa-turnéer i 2004, 2005 og 2008 og en japansk turné i 2004 – alt under bandnavnet The Singles’.

Hos Scarletts pladeselskab Federal Prism har bossen Jeff Bowers været hurtig til erkende, at der er begået en klokkeklar brøler, og de har nu derfor tilbudt, at sælge alle de allerede fremstillede T-shirts og vinylplader med The Singles og donere overskuddet til Los Angeles Children's Hospital.

 Her ses smukke Scarlett Johansson til søndagens Oscar-uddeling (video: Splash)

Hvad skal Scarletts nye band hedde? (Foto: AP)
Hvad skal Scarletts nye band hedde? (Foto: AP)
 

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.