Scorede kassen: Popstjerne er død

Dick Williams fra The Williams Brothers, der var et af de allerbedst betalte navne i Las Vegas, blev 91

Dick Williams, som kom fra Iowa, samarbejdede i en årrække med sin legendariske lillebror, Andy, der døde i en alder af 84 i 2012. Foto: PR
Dick Williams, som kom fra Iowa, samarbejdede i en årrække med sin legendariske lillebror, Andy, der døde i en alder af 84 i 2012. Foto: PR

Den amerikanske sangstjerne Dick Williams er død i en alder af 91.

Han døde af naturlige årsager i Burbank, Californien.

Det skriver Billboard

Dick Williams var sammen med blandt andre sin legendariske bror, Andy Williams, en del af vokalkvartetten The Williams Brothers, der var et markant familieforetagende i amerikansk showbusiness i 1940'erne og 1950'erne.

Burt Bacharach - amerikaneren optrådte i Koncertsalen fra klokken 20.15 til 22.15. Foto: Anthon Unger Koncert-anm. Aldrende legende ødelagde sangskat

Gruppen medvirkede i adskillige film og musicals og sang med på ikonet Bing Crosbys hit 'Swinging on a Star', som vandt en Oscar i 1944.

I samarbejde med sangerinden Kay Thompson blev The Williams Brothers en hovedattraktion i Las Vegas i slutningen af 1940'erne, hvor de også turnerede internationalt og var blandt de bedst betalte entertainere på natklubberne.

Tony Bennett er fyldt 85. Det kan hverken ses eller høres. (Foto: Kennneth Meyer) Koncert-anm. Tony Bennett: Bravissimo!

Senere i karrieren arbejdede Dick Williams på Broadway og i reklameverdenen samt som arrangør for sin mere berømte lillebror, Andy Williams. 

Dick Williams efterlader storebroderen Don Williams, sin kone gennem 42 år, Barbara, og tre børn.

20 kommentarer
Vis kommentarer