Se optagelse fra Cornells sidste koncert

Chris Cornell var sammen med sit band Soundgarden i gang med en Nordamerikansk turné, og blot timer efter en koncert i Detroit mistede Cornell livet. Se optagelser fra rockstjernens sidste optræden her

Se en privatoptagelse af Soundgardens optræden i Detroit - Chris Cornells sidste optræden her (Video: @Steinisa/Instagram)

Soundgarden var i fuld gang med deres forårsturné i Nordamerika - og læser man forsangerens, Chris Cornell, sidste tweet, var det med fuld smæk: '#Detroit finally back to Rock City!!!' - men bandets optræden i 'Rock City' skulle blive Cornells sidste.

Han - og resten af bandet - spillede deres 12. koncert på touren den 17. maj i Fox Theatre i Detroit, og gruppen manglede dermed kun 6 byer.

Chris Cornell døde pludseligt onsdag nat, 52 år gammel.

Se en privatoptagelse fra Cornells sidste koncert over artiklen

Cornell hyldes: Dansk minister med på vognen  

Politi efterforsker døden

Han blev i første omgang fundet af en ven af familien, da Cornells kone havde ringet for at høre, hvordan det gik med rockstjernen. Familievennen måtte bryde døren op for at komme ind på den afdøde sangers værelse.

Da politiet kom frem, fandt de Cornell på badeværelset, hvor han blev konstateret død.

Dødsårsagen er endnu ukendt, men musikmediet Billboard skriver, at Detroits politi efterforsker dødsfaldet.

- Vi efterforsker det som et muligt selvmord, men vi bliver nødt til at vente på lægeundersøgelserne, før vi kan slå dødsårsagen fast, siger Michael Woody fra Detroit politis presseafdeling til Billboard.

Det er dog stadig for tidligt at slå fast, om det er dødsårsagen.

Se en privatoptagelse fra Cornells sidste koncert over artiklen

Hør mere i opdateringen herunder