Skuffet Spice Girl om genforening: Vi kan ikke tvinge folk

Victoria Beckham vil stadig ikke være med, når Spice Girls genforenes, men døren står på klem, understreger Melanie Brown

De fire Spice Girls, der drager på turné: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm. Foto: Ritzau Scanpix
De fire Spice Girls, der drager på turné: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Mel B., Emma Bunton, Mel C. og Geri Horner.

Alle har de sagt ja, og de vil derfor drage på turné i 2019. Men én kommer til at mangle, når Spice Girls' længe ventede comeback finder sted til næste år.

Victoria Beckham har nemlig takket nej, da hun hellere vil fokusere på sin familie og modekarriere, og det skuffer 43-årige Melanie Brown, der i et interview med Entertainment Tonight giver sit syn på, at fem bliver til fire.

- Yeah, det er skuffende, lyder det direkte fra Mel B.

Spice Girl taler ud om trekantsex

Hun giver dog samtidig udtryk for, at hun forstår venindens valg.

- På sin vis er det alligevel ikke (skuffende, red.), for du er nødt til at respektere, hvad hun vil, og du kan ikke tvinge folk til noget.

Spice Girls gør comeback. Foto: AP
Spice Girls gør comeback. Foto: AP

Selvom Victoria Beckham har takket nej til genforeningen, så er der en dør på klem, hvis kryddersilden skulle skifte mening, forklarer Mel B., der pointerer, at Victoria Bechham er en del af bandet.

Spice Girl på røven: Jeg mistede alt

Men hvis hun holder fast i sit nej, så åbner Melanie Brown for, at en anden kan udfylde pladsen.

- Jeg er typen, der altid tænker på sådan nogle ting, og jeg vil være den første til at sige 'lad os gøre det og introducere Taylor Swift i en af sangene, eller Adele eller Katy Perry. Det, synes jeg, er en fantastisk idé, for når alt kommer til alt, så skal det være en fejring, siger Mel B.

Hun understreger, at hun dog nok er den forkerte at spørge, da hun lettere lader sig rive med end de andre kvinder i bandet.

Alle koncerter vil blive afviklet i Storbritannien i juni.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind