Skuffet Spice Girl om genforening: Vi kan ikke tvinge folk

Victoria Beckham vil stadig ikke være med, når Spice Girls genforenes, men døren står på klem, understreger Melanie Brown

De fire Spice Girls, der drager på turné: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm. Foto: Ritzau Scanpix
De fire Spice Girls, der drager på turné: Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton og Melanie Chisholm. Foto: Ritzau Scanpix

Mel B., Emma Bunton, Mel C. og Geri Horner.

Alle har de sagt ja, og de vil derfor drage på turné i 2019. Men én kommer til at mangle, når Spice Girls' længe ventede comeback finder sted til næste år.

Victoria Beckham har nemlig takket nej, da hun hellere vil fokusere på sin familie og modekarriere, og det skuffer 43-årige Melanie Brown, der i et interview med Entertainment Tonight giver sit syn på, at fem bliver til fire.

- Yeah, det er skuffende, lyder det direkte fra Mel B.

Se også: Spice Girl taler ud om trekantsex

Hun giver dog samtidig udtryk for, at hun forstår venindens valg.

- På sin vis er det alligevel ikke (skuffende, red.), for du er nødt til at respektere, hvad hun vil, og du kan ikke tvinge folk til noget.

Spice Girls gør comeback. Foto: AP
Spice Girls gør comeback. Foto: AP

Selvom Victoria Beckham har takket nej til genforeningen, så er der en dør på klem, hvis kryddersilden skulle skifte mening, forklarer Mel B., der pointerer, at Victoria Bechham er en del af bandet.

Mel B. i rollen som dommer i 'X Factor'. Foto: All Over Press Intl. kendte - 18. nov. 2018 - kl. 07:05 Spice Girl på røven: Jeg mistede alt

Men hvis hun holder fast i sit nej, så åbner Melanie Brown for, at en anden kan udfylde pladsen.

- Jeg er typen, der altid tænker på sådan nogle ting, og jeg vil være den første til at sige 'lad os gøre det og introducere Taylor Swift i en af sangene, eller Adele eller Katy Perry. Det, synes jeg, er en fantastisk idé, for når alt kommer til alt, så skal det være en fejring, siger Mel B.

Hun understreger, at hun dog nok er den forkerte at spørge, da hun lettere lader sig rive med end de andre kvinder i bandet.

Alle koncerter vil blive afviklet i Storbritannien i juni.

27 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Six Organs of Admittance: 'Companion Rises' (Drag City-album/Ude 21. februar)
2.Jonathan Wilson: 'Dixie Blur' (Bella Union-album/Ude 6. marts)
3.Jackie Lynn: 'Jacqueline' (Drag City-album/Ude 10. april)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.American Football: 'Year One Demos' (Polyvinyl-ep/Ude nu)
2.Sondre Lerche: 'Britney' (PLZ-ep/Ude nu)
3.Beck: 'Hyperspace' (Capitol-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere