Annonce:
Annonce:

Sletter kontroversielt opslag: - Jeg er ikke transfob

Tommy Lee havnede i unåde efter at have delt et transfobisk videoklip på Instagram. Nu undskylder trommeslageren

Det er ikke første gang, Tommy Lee tiltrækker sig opmærksomhed på sociale medier. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Det er ikke første gang, Tommy Lee tiltrækker sig opmærksomhed på sociale medier. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Mötley Crüe-trommeslager Tommy Lee havnede fredag i noget af et stormvejr efter at have delt et opslag med sine 1,8 millioner følgere på Instagram.

Opslaget, der ifølge TMZ var et videoklip, hvor tv-vært Lizz Wheeler udtaler sig transfobisk, fik stribevis af følgere til at lange ud efter den 60-årige musiker.

I klippet opremser tv-værten ifølge mediet en lang række eksempler på mennesker, der identificerer sig som eksempelvis handicappede, babyer eller dyr, og kæder det sammen med transkønnethed.

'Hvor stopper det, folkens?', skrev Tommy Lee ifølge TMZ til klippet, som han dog nu har slettet. I stedet har han delt et opslag, hvor han forklarer, hvad han mente med opslaget i første omgang.

Læs også: Sex, sprut og slagsmål: Trommeslagerens vilde fortid

Annonce:

'Jeg har slettet mit 'konstroversielle' opslag', skriver han og tilføjer en emoji, der græder af grin, inden han tilføjer:

'Fordi jeg på ingen måde er transfob eller imod LGBTQIA+-samfundet eller noget andet fucking samfund... shit. Jeg er den mest homoseksuelle her omkring!'.

Tommy Lee forklarer, at han delte opslaget, fordi han synes, det er gået for vidt.

'Jeg synes bare, det skørt, at nogen gør sig selv blinde, fordi de føler, at de burde være blevet født blinde. Jeg forstår godt, at man kan være født som kvinde og identificere sig som mand eller født som mand og identificere sig som kvinde, eller hvad det nu er', skriver han og fortsætter:

'Men når folk begynder at identificere sig som babyer eller dyr... wft! Jeg lagde det op, fordi det fik mig til at tænke (og det burde I også) over, hvor det her og vores verden er på vej hen'.

Det er ikke første gang, Tommy Lee vækker opsigt på Instagram. I sommer delte han et billede af sin penis på det sociale medie, som fik lov at blive liggende i seks timer, inden det blev slettet.

Læs også: Derfor forsvandt Pamela Anderson

Tommy Lee gæster sammen med resten af Mötley Crüe Copenhell på Refshaleøen denne sommer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: