Soulstjerne er gået bort

Den amerikanske sanger Billy Paul, der hittede med 'Me and Mrs. Jones', er død

Billy Paul blev 81 år. (Foto: All Over)
Billy Paul blev 81 år. (Foto: All Over)

Den amerikanske soulsanger Billy Paul, der særligt blev kendt for nummeret 'Me and Mrs. Jones', er gået bort i en alder af 81 år.

Det skriver det amerikanske medie Billboard med henvisning til en meddelelse, der blev offentliggjort på sangerens hjemmeside søndag, amerikansk tid.

- Det er med et tungt hjerte, at vi må meddele, at Billy er gået bort i dag derhjemme efter alvorlig sygdom, står der blandt andet i den officielle meddelelse, som også sender tanker afsted til sangerens nærmeste.

Syg af kræft
- Vi vil gerne udtrykke vores mest oprigtige medfølelse med hans kone, Blanche, og familien for deres tab, da de ligesom verden sørger over endnu et musikalsk ikon, der banede vejen for nutidens R&B-musik. Billy vil i sandhed blive savnet.

Don Covay startede sin karriere i slutningen af 1950'erne som opvarmning og chauffør for Little Richard. (Foto: Polfoto) INTL. MusikNYT Legendernes hitmager er død

Billy Paul, med det borgerlige navn Paul Williams, blev ifølge Billboard diagnosticeret med kræft og indlagt på Temple University Hospital i Philadelphia for en uge siden. Det bekræfter den nu afdøde sangers manager, Beverly Gay, angiveligt overfor NBC10.

For nummeret 'Me and Mrs. Jones' vandt Billy Paul i 1973 en Grammy Award for 'bedste R&B-vokal'.

Billy Paul (i midten) anno 2008 - 'Me and Mrs. Jones' lå nummer 1 i USA . (Foto: AP)
Billy Paul (i midten) anno 2008 - 'Me and Mrs. Jones' lå nummer 1 i USA . (Foto: AP)
 

16 kommentarer
Vis kommentarer