Spice Girl-sangerinde antyder vild afsløring

I 2016 er det 20 år siden, Spice Girls udgav debutsinglen 'Wannabe', og det ville være uhøfligt ikke at fejre, mener Mel 'Scary Spice' B

I 90' erne var Spice Girls på toppen. Her optræder de i 1997. (Foto: AP)
I 90' erne var Spice Girls på toppen. Her optræder de i 1997. (Foto: AP)
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Med et budskab om 'girl power' og søstersolidaritet indtog Spice Girls alverdens pigeværelser fra midten af 90'erne med hits som 'Wannabe', 'Say You'll Be There' og 'Spice Up Your Life'.

Spice Girls og Backstreet Boys måske på fællesturne

I 2000 gik gruppen fra hinanden og blev kort genforenet igen fra 2007 til 2008, men nu antyder Mel B., at der måske er noget på vej fra kryddersildene.

- Det er mig, der har startet alle rygterne om et comeback, men for at være ærlig så er det vores 20 års jubilæum i år, og det ville være uhøfligt ikke at fejre, siger hun ifølge Daily Mail på landsdækkende britisk tv i det kommende nytårsprogram 'Alan Carrs New Year's Spectacular'.

- Forhåbentligt sker der noget nyt meget snart, men jeg vil ikke fortælle, hvad der er, tilføjer den 40-årige sangerinde og X Factor-dommer, der fik tilnavnet 'Scary Spice' i power-pigegruppen.

(artikel fortsætter under billedet)

Og her er kryddersildene i 2007. (Foto: AP)
Og her er kryddersildene i 2007. (Foto: AP)
 

Avis: Spice Girls genforenes - næsten

Tidligere lød det til at være noget af en mission at samle Spice-sildene igen, for Victoria Beckham har travlt med sit forretningsimperium som topdesigner, og de øvrige tre piger er mest med på comebacket, hvis de går på scenen som en fuld kvintet.

- Intet er officielt, men jeg vil gerne have det til at ske. Jeg prøver lidt at tvinge dem og presser mest på, fordi det er vores jubilæum, erkendte Mel B. i september til 'The Meredith Vieira Show' ifølge magasinet Us.

90'ernes Spice Girls – Her er de i dag

Selv om det snart er otte år siden, at pigegruppen endnu en gang gik i opløsning, er Mel B., Emma 'Baby Spice' Bunton, Mel 'Sporty Spice' C., Geri 'Ginger Spice' Halliwell og Victoria 'Posh Spice' Beckham stadig bedste veninder.

For en stund blev powerpigerne kort genforenet under afskedsceremonien til OL i London i 2012 og leverede en legendarisk optræden.

Se den her:

De berømte britiske Spice Girls er her i aktion på O2 Arena i London.(Foto: AP)
De berømte britiske Spice Girls er her i aktion på O2 Arena i London.(Foto: AP)
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Lad os hermed rose de radikale