Spice Girls er genforenet

Pigerne har fået taget et billede sammen for første gang i mange år, hvilket har sat gang i rygterne om et comeback

Billedet er fra pigernes seneste koncert i 2012 i London.
Foto: AP
Billedet er fra pigernes seneste koncert i 2012 i London. Foto: AP

43- årige Victoria Beckham har lagt et billede op af alle pigerne fra Spice Girls på sin Instagram, som ifølge Sky News er taget i Geri Horners hjem i London.

Victoria skriver til opslaget: 'Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x.'

Gruppen skulle ifølge Sky News have være samlet for at diskutere fremtiden for det ikoniske band, som havde kæmpe succes i 90'erne

Under mødet skulle deres manager Simon Fuller også have været til stede, hvilket ikke har gjort rygterne om et comeback mindre.

Sidste gang hele holdet var samlet på en scene var til OL i London i 2012, hvor de lavede et storslået show i O2 Arena.

Rygterne har svirret længe

Det er ikke første gange, at der er blevet talt om, at de populære popstjerner skulle genforenes.

Sidste år måtte Victoria Beckham svare på ITV, om det var sandt, at Spice Girls skulle ud og spille igen, og her var 'Posh' på ingen måde afvisende.

- På et tidspunkt må man vide, hvornår det er tidspunkt til at sige, at noget var fantastisk. Girl power vil altid være derude, og noget vi altid tror på, lød det fra Victoria Beckham.

Efter deres store succes som gruppe har alle pigerne prøvet sig af som solister, men det har ingen af dem haft stor succes med.

I dag er Victoria Beckham designer, Emma Button radiovært, Melanie Brown har været dommer på et talentshow, og Geri Horner skriver bøger.

En genforening skulle kunne indbringe hvert medlem over 80 millioner kroner, så man kan godt forstå, hvis de føler sig fristet til at hoppe op på en scene igen.

 

48 kommentarer
Vis kommentarer