Stjerne-dj: Det var en svær beslutning

Svenske Avicii måtte træffe sit livs sværeste valg, da han stoppede sin karriere

Avicii alias Tim Bergling stammer fra Stockholm. (Foto: AP)
Avicii alias Tim Bergling stammer fra Stockholm. (Foto: AP)

For få uger siden kunne Aviciis fans læse den nedslående nyhed om, at den verdenskendte dj har valgt at stoppe sin karriere som musiker, så snart hans igangværende turné er overstået.

I et nyt interview med det amerikanske medie The Hollywood Reporter forklarer Avicii, hvis borgerlige navn er Tim Bergling, at det langt fra var nemt at skulle trække stikket.

- At stoppe min karriere var helt klart det sværeste valg, jeg har truffet i mit liv. Men jeg har det godt med beslutningen. Jeg har ikke følt mig tilpas i lang tid, fortæller Avicii til The Hollywood Reporter.

Avicii i New York for et par år siden - stjernen stammer fra Stockholm. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Ung stjerne-dj stopper karrieren

Selv om han stadig kan spille udsolgte stadionkoncerter over hele verden, har hitmageren en helt speciel grund til at stoppe musikkarrieren.

Lidt af helbredsproblemer
Den svenske dj har nemlig lidt af flere helbredsproblemer, der blandt andet var årsagen til, at han i 2014 måtte aflyse flere af sine koncerter.

- Jeg blev nødt til at stoppe på grund af mit helbred. Det er bare ikke mig at skulle stå på en scene. Problemet var dog hverken musikken eller koncerterne, men alt andet det andet ved at være kunstner. Det føltes ikke naturligt for mig, siger Avicii til The Hollywood Reporter.

Den 26-årige dj vil dog ikke lægge musikken helt på hylden. Avicii vil fortsat arbejde på sit nye album, der ifølge artisten stadig kræver en del arbejde, før det er klar til at blive udgivet.

Calvin Harris er igen den dj, der har den højeste årsløn. Her ses han på Tinderbox i Odense tidligere på sommeren. (Foto: Per Lange) INTL. MusikNYT Her er verdens bedst betalte dj's

9 kommentarer
Vis kommentarer