Stjerneproducer hastet på hospitalet

Quincy Jones, der blandt andet står bag mange af Michael Jacksons sange, er kørt til observation på hospital

Quincy Jones på den røde løber til et award-show for fem år siden. (Foto: AP)
Quincy Jones på den røde løber til et award-show for fem år siden. (Foto: AP)

Den verdensberømte producer Quincy Jones blev torsdag hastet til et hospital i ambulance, da han havde smerter i brystet.

82-årige Jones faldt om i hans kæmpevilla i Bel-Air i Los Angeles, og en ambulance blev tilkaldt omkring kl. 13.20 i går. Det fortæller en kilde til TMZ.

Quincy Jones: Rottekød smager bare af kød!

Popkongens pragtværker og makværker

Heldigvis tyder det ikke på, at der er sket noget alvorligt. En repræsentant for Quincy Jones fortæller den amerikanske presse, at produceren har det fint.

- Quincy havde noget åndenød og for at være helt sikker på sit helbred, er han kommet til observation, siger repræsentanten.

Quincy Jones er bedst kendt for sit arbejde med Michael Jackson, hvor han har produceret store dele af pladerne 'Off the Wall', 'Thriller' og 'Bad'. Hans karriere musikindustrien spænder over hele seks årtier.

Klik her og kom med bag produktionen af 'Thriller'

Jackson fyrede Quincy Jones

Han har været nomineret til en Grammy hele 79 gange og har vundet prisen i 27 af tilfældene. Deriblandt en 'Grammy Legend Award', som han vandt i 1991.

Han blev desuden optaget i 'the Rock and Roll Hall of Fame' i 2013.

Quincy Jones har arbejdet med et hav af store stjerner, derudover Michael Jackson tæller blandt andre Paul McCartney og Aretha Franklin.

'We Are the World' genindspilles for Haiti