Stjernespækket trio slipper video

Rihanna, Paul McCartney og Kanye West har udsendt videoen til 'FourFiveSeconds'

Rihanna får hjælp af selveste Paul McCartney og Kanye West på sin nye single. (Foto: Universal)
Rihanna får hjælp af selveste Paul McCartney og Kanye West på sin nye single. (Foto: Universal)

En eks-Beatle, en verdenskendt popsangerinde og en af verdens mest populære hiphop-artister.

Umiddelbart er det en opskrift på et musiknummer, som ikke kan gå galt. Supertrioen bestående af Paul McCartney, Rihanna og Kanye West har da også indtil videre haft succes med deres nummer 'FourFiveSeconds', og nu har de lagt en musikvideo til sangen på internettet.

Rihanna - stjernen gik i perioder helt i sort på Orange sent fredag. (Foto: Claus Bjørn Larsen) Koncert-anm. Rihanna: Tarvelig poptæve

Hele videoen er filmet i sort-hvid-nuancer, og den cowboy-klædte Rihanna får flest sekunder på skærmen. Dette er meget naturligt, da 'FourFiveSeconds' primært er et Rihanna-nummer, hvor McCartney og West optræder som gæsteartister.

Kanye synger således sammen med Rihanna, mens den tidligere Beatles-stjerne McCartney indtager en lidt mere anonym rolle som guitarist.

Paul McCartney var for nylig featuring på et Kanye West nummer. Nu har de to herrer startet samarbejdet op igen med en meget populær sangerinde. (Foto: AP) INTL. MusikNYT McCartney, Kanye og Rihanna på nyt nummer

Idéen om videoens denimprægede og sort-hvide udtryk kommer dog ikke fra superstjernen Rihanna.

- Kanye fandt på idéen om at lave en video, hvor denim var i fokus. Det giver en slags ægte amerikaner-look. Det er klassisk, og det er ikonisk. Nøjagtig ligesom The Beatles, siger Rihanna.

Se videoen til 'FourFiveSeconds' her.

1 af 2 'FourFiveSeconds' er en forløber for Rihannas kommende album. (Foto: All Over)
2 af 2 Rihanna får hjælp af selveste Paul McCartney og Kanye West på sin nye single. (Foto: Universal)
0 kommentarer
Vis kommentarer