Annonce:
Annonce:

Superstjerne åbner op om selvmordstanker

Hunden blev Dolly Partons redning, da lyden af poterne fik hende til at vågne op

Dolly Parton med sin mangeårige ven Kenny Rogers. Foto: All Over
Dolly Parton med sin mangeårige ven Kenny Rogers. Foto: All Over
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Vi kender hende som den glade, smilende countrystjerne, der gladelig sang ’9 to 5’, men i årene efter hitsangen fra 1980 røg Dolly Parton ud i et følelsesmæssigt uvejr, hvor hun overvejede at tage sit eget liv.

Det fortæller hun i en ny biografi, som Daily Mail har fået lov at bringe uddrag af.

Tidligere har Dolly Parton åbent fortalt, at hun overvejede selvmord, efter hun fik fjernet halvdelen af sit underliv i 1984, og lægernes besked lød, at hun aldrig ville kunne få børn.

Mindre attributter end Dolly men en bedre danser

Men enten har hun overvejet selvmord flere gange, ellers lå der mere bag selvmordstankerne i 1980’erne. I biografien ’Dolly on Dolly’, der er baseret på interviews med Dolly Parton selv, forklarer hun nemlig, at hun overvejede at begå selvmord, fordi hun var sin mand utro.

Annonce:

- Jeg sad i mit soveværelse en eftermiddag, da jeg i natbordets skuffe fandt den pistol, jeg har i tilfælde af indbrud, fortæller countrystjernen i bogen.

- Jeg så på den længe… Og da jeg tog den op, bare for at holde den og kigge på den i et øjeblik, kom vores lille hund Popeye løbende op ad trapperne. Lyden af hans poter fik mig tilbage til virkeligheden, pludselig frøs min krop. Jeg lagde pistolen fra mig og begyndte at bede. Jeg tror, at Popeye var en spirituel budbringer fra Gud, siger Dolly Parton.

Dolly Parton har lavet en sand parade af hits, hvor også 'Jolene' bør tælles blandt hendes største succeser. Foto: All Over
Dolly Parton har lavet en sand parade af hits, hvor også 'Jolene' bør tælles blandt hendes største succeser. Foto: All Over
 

Dolly Parton gift igen

Hun indrømmer blankt, at hun har været igennem nogle hårde tider i sit lange liv, men den i dag 71-årige sangerinde tør ikke sige, om hun rent faktisk havde trykket på aftrækkeren, hvis hunden ikke var kommet løbende.

- Jeg tror ikke, jeg havde gjort det, altså begået selvmord, men jeg kan ikke sige det med sikkerhed, siger hun i bogen.

Dolly Parton introducerede sig selv til verden i 1967, da hun udgav albummet ’Hello, I’m Dolly’. Siden har hun markeret sig som en af verdens mest anerkendte musikere med hele 47 Grammy-nomineringer.

Få hjælp ved selvmords-tanker

Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, man nogle gange får i livet.

Hos Livslinien kan du - alle årets dage fra klokken 11 til 05 - få en rådgivende samtale. Du er anonym og må gerne ringe flere gange.

Telefonnummeret er 70 201 201. Du kan også chatte og skrive til Livslinien her.

Børnetelefonen kan også hjælpe. Ring til dem på 116 111. Du kan også skrive og chatte med Børnetelefonen her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: