Annonce:
Annonce:

Superstjerner fortsætter hed flirt: Lad os gøre det

Det startede som en joke, men Eminem og Nicki Minaj har tilsyneladende ikke tænkt sig at stoppe med at gøre kur til hinanden

Nicki Minaj til Liquid Pool i Las Vegas (Video: Splash News)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

To af rapindustriens største stjerner, 35-årige Nicki Minaj og 45-årige Eminem, fortsætter deres hede flirt, som efterhånden har stået på i nogle uger.

De hede rygter mellem superstjernerne begyndte, da en fan direkte spurgte Minaj på Twitter, om det var sandt, at hun datede Roskilde-aktuelle Eminem. Med et smil på læben bekræftede hun rygtet, selv om det ikke var sandt, og så begyndte mediemøllen for alvor. Siden har de to superstjerner sendt hinanden søde offentlige beskeder – om det så har været på sociale medier eller ved koncerter.

Superstjerner i hed offentlig flirt

Annonce:

- Lad os gøre det
Eminem kommenterede på rygterne første gang for små to uger siden, da han under en koncert i Boston med et smil på læben fortalte publikum, at han da gerne ville date Nicki Minaj. Og da Eminem søndag lukkede The Governors Ball Music Festival i New York, sendte han igen en føler i retning af den storbarmede rapper, som han kælent omtalte 'wifey'.

- Nu fortæller jeg jer noget om Nicki, som hun ikke engang selv ved, indledte Eminem.

- Jeg ved, at hun kommer til at se det her. Nicki. Lad os gøre det. Vi gør det sammen. Det var alt, jeg ville sige. Tak fordi I lod mig lette mit hjerte, lød det fra Eminem.

Rapperen Eminem kommer til Danmark om under en måned. Foto: All Over Press
Rapperen Eminem kommer til Danmark om under en måned. Foto: All Over Press

Nicki Minaj har allerede inviteret Eminem på parrets første date. Det skete på Twitter. Og ganske belejligt har hun foreslået, at den finder sted, imens de indspiller et nummer til hendes kommende album, der udkommer senere i juni.

- LMFAOOOO (dør af grin, red.). Han er så fjollet og en tosse ligesom mig. Elsker ham så meget. Em, vi har brug for dig på Queen-albummet. Der skal vores første date være; i studiet hvor jeg fordyber mig i dine smukke øjne, imens du skriver dine vers, skrev hun.

Verdensstjerne kommer i Royal Arena

Eminem optræder på Orange Scene onsdag 4. juli. Det er hans første koncert i Danmark nogensinde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: