Tim Christensen mødte Lemmy på Roskilde: Vi talte om Dizzy Mizz Lizzy

Den danske sanger hang ud med Motörheads frontmand på Roskilde Festival i 2010

Tim Christensen minglede med de helt store rockstjerner ved Roskilde Festival i 2010. (Foto: Polfoto)
Tim Christensen minglede med de helt store rockstjerner ved Roskilde Festival i 2010. (Foto: Polfoto)

Fredag den 2. juli 2010 var en begivenhedsrig dag for musiker Tim Christensen. Ikke alene fyldte han 36 og skulle spille på Orange Scene med Dizzy Mizz Lizzy på Roskilde Festival. Han hang også ud med to af rockmusikkens største navne backstage.

Lemmy Kilmister, Motörheads forsanger, som døde mandag, og Dave Grohl, kendt fra Nirvana og Foo Figthers, skulle nemlig også spille på den danske festival.

En stolt Tim Christensen viser sin statuette frem. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Tim C.: - Jeg var sindssygt rørt

- Motörhead skulle spille søndag, og Dave Grohl, som vist nok var en rigtig god ven af Lemmy, skulle spille med sit band Them Crooked Vultures. Så de stod der backstage, og så mingler man jo lidt, fortæller Tim Christensen.

Blandt de tre langhårede rock-kolleger faldt snakken blandt andet på Tim Christensens band Dizzy Mizz Lizzy.

Dizzy Mizz Lizzy er genopstået - eller genaktiveret, som de selv kalder det. (Pr-foto) DK MusikNYT Dizzy Mizz Lizzy: - Vi har ikke planer om at stoppe

- Vi snakkede om vores navn. Der var ingen af dem, der kendte os, men Lemmy kunne huske referencen, som er en gammel rocksang (af Larry Williams og siden indspillet af The Beatles, red.), siger den danske musiker, der i øvrigt beskriver snakken som ganske overfladisk.

Mødet mellem de tre (fra venstre: Lemmy Kilmister, Dave Grohl og Tim Christensen) blev foreviget og siden lagt på Tim Christensens Facebook:

Rent musikalsk har Lemmy Kilmisters heavymetal dog ikke haft den store indflydelse på Tim Christensens musik, siger han.

Lemmy Kilmister døde mandag 70 år gammel bare to dage efter, han fik konstateret kræft. Han dannede og har været forsanger i det britiske heavymetal-band Motörhead siden 1975.

Her kan du se et indslag om Lemmy (video: Ritzau)

- Når Motörhead skulle have solgt flere billetter, ringede de til os og spurgte, om vi ville varme op, fortæller Jesper Binzer fra D-A-D. INTL. MusikNYT D-A-D spillede med Lemmy: Han drak, røg og tog speed

10 kommentarer
Vis kommentarer