Timberlake i tårer under prisuddeling

Popfænomenet Justin Timberlake blev hædret i sin hjemby, Memphis, Tennessee

Justin Timberlake er blevet optaget i sin hjemby Memphis' Hall of Fame. På billedet her står den 34-årige musiker på scenen i Los Angeles tilbage i 2013. (Foto: AP)
Justin Timberlake er blevet optaget i sin hjemby Memphis' Hall of Fame. På billedet her står den 34-årige musiker på scenen i Los Angeles tilbage i 2013. (Foto: AP)

Justin Timberlake er en af de mest berømte popstjerner i verden, og i løbet af hans karriere er det lykkedes ham at skrabe hele ni Grammy-priser sammen. Men på trods af sin enorme succes har den 34-årige stjerne ikke glemt, hvor han kommer fra.

Lørdag aften blev han indlemmet i sin fødeby Memphis' Hall of Fame og under prisoverrækkelsen blev 'SexyBack'-stjernen så rørt, at han måtte knibe en tåre.

- Jeg er meget beæret over at stå på skuldrene af disse legender, som jeg lyttede til og beundrede, mens jeg voksede op, sagde Justin Timberlake under sin takketale ifølge Daily Mail.

NSYNC-stjerne: Justin er helt forandret

Memphis er den største by i den amerikanske sydstat Tennessee, og selvom Justin Timberlake har rejst verden rundt for at optræde, fortalte han de fremmødte, at byen stadigvæk har en særlig plads i hans hjerte

- Det, jeg elsker mest ved denne by, er, at vi ikke undskylder for, hvem vi. Det er det, som denne by har lært mig, fortalte Timberlake, der også kaldte byen for 'verdens bedste'.

Udover at være med til at sætte Memphis på verdenskortet har Justin Timberlake også gjort sit for musikmiljøet i hjembyen. Han har nemlig tidligere doneret store beløb til byens 'Rock n' Soul Museum' og organisationen 'Memphis Music Foundation', der støtter lokale musikere.

Timberlake: Ikke mig der synger godnatsange

Justin Timberlake med sin kone, skuespillerinden Jessica Biel. (Foto: AP)
Justin Timberlake med sin kone, skuespillerinden Jessica Biel. (Foto: AP)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter