TV: Kanye crasher atter scenen til prisfest

Rapperen var ved at lave samme nummer som i 2009, hvor han stjal Taylor Swifts taletid

Her kan du se Kanye West' Grammy-stunt.

Han er åbenbart ikke helt humorforladt, Kanye West.

Noget kunne omvendt tyde på, at rapperen har en hel del selvironi.

Det viste han i går til Grammy Awards i Los Angeles, hvor han lavede et lille nummer, der sendte tankerne tilbage til en meget omtalt episode under MTV Video Music Awards i 2009.

Her indtog han i et raserianfald scenen, da Taylor Swift vandt en Video Music Award for 'Årets bedste video' for næsen af Beyoncé.

Intl. kendte Kim K.: Giv mig den bagfra

Det passede ikke Kanye West, der løb op på scenen under countrysangerindens takketale, tog hendes mikrofon og sagde, at Beyoncé havde lavet en af de bedste videoer nogensinde.

Du kan se en video af episoden her.

Kanye West fortæller i et interview, at der er en helt særlig grund til, at han sjældent finder det brede smil frem. (Foto: AP) Intl. kendte Kanye West: Sur er sejt

I går aftes i Los Angeles vandt Beck en Grammy-pris for 'Årets album', hvilket samtidig betød, at Beyoncé, der var nomineret i samme kategori, ikke vandt.

Og igen var Kanye West på pletten. Han rejste sig fra sin plads på forreste række og gik op til mikrofonen, hvor Beck stod. Uden at sige noget vendte han dog atter om og satte sig pænt tilbage i sit sæde - uden at lave endnu en skandale.

Kanye West - den amerikanske rapper har solgt 22 millioner album på kun ti år. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Kanye West siger nej til 26 millioner

Højdepunkter fra uddelingen. (Video: AP)

Efter episoden i 2009 undskyldte Kanye West offentligt over for Taylor Swift, og det ligner da også, at de to stjerner atter har fundet melodien sammen.

I hvert fald blev de fotograferet sammen til festen i går med armene slynget rundt om hinanden.

Se klippet med Kanyes scene-stunt i playeren over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer