TV: Popstjerne skadet af drone under koncert

Enrique Iglesias blev alvorligt skadet, da han forsøgte at gribe en drone

Se uheldet her. (Video: AP)

12.000 tilskuere fik lørdag aften en noget blodigt udgave af Enrique Iglesias at se, da charmøren gav koncert i Tijuana i Mexico.

Dramaet startede, da den spansk-fødte sanger ville gribe den drone, der er en fast del af hans show. Kækt ville han vise sine mange fans, hvordan koncerten så ud fra scenen. Han sendte dronen af sted, men da han skulle gribe den igen, gik det galt.

Men 40-årige Iglesias fik ikke ordentligt fat på den flyvende maskine, og dronens vinger begyndte af snitte løs i sangerens hånd.

 Enrique Iglesias gik ud i kanten af scenen for at få hjælp. Her blev han opfordret til at stoppe koncerten, men det nægtede han. Sangeren fortsatte i 30 minutter iført en blodige bandage om hånden og en t-shirt, der ikke kunne skjule uheldet.

Dronen er en fast den af Iglesias show, og han har grebet den flere gange under tidligere koncerter. (Foto: Universal Music)
Dronen er en fast den af Iglesias show, og han har grebet den flere gange under tidligere koncerter. (Foto: Universal Music)

Så snart koncerten sluttede, blev Enrique Iglesias i hast kørt til lufthavnen, hvor en ambulance stod og ventede på ham. Her fik han førstehjælp, inden han blev fløjet til Los Angeles, hvor en specialist stod klar til at se på skaderne.

SE ULYKKEN HER

På latino-stjernens hjemmeside bliver hans fans holdt opdateret om ulykken:

 - Tak til alle fans for jeres bekymring og gode hilsner. Enrique får den hjælp, han har brug for, og vi håber, han vil komme sig fuldstændigt. Vi vil holde jer informeret og sætter pris på alle jeres hilsner og bønner, er den seneste melding.

Inreque Iglesias har været i et on/off forhold med den smukke tennisspiller Anna Kournikova. (Foto: J Pat Carter) Intl. kendte Enrique Iglesias: Jeg kan lide skør sex

Enrique Iglesias danner par med den russiskfødte tennisbabe Anna Kournikova. De bor til dagligt i Miami.

24 kommentarer
Vis kommentarer