Annonce:
Annonce:

Tvunget til afbud: Trommeslager ramt af blodpropper i begge arme

Travis Barkers alvorlige situation overvåges nøje

Travis Barker sammen med sine børn til Kids' Choice Awards 2018. Video: Splash
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Blink-182 er blevet tvunget til at aflyse weekendens koncerter i Las Vegas. Pop-punkbandets trommeslager Travis Barker er blevet alvorligt syg og kan ikke optræde.

Trommeslageren har fået blodpropper i begge sine arme og kan derfor naturligvis ikke spille.

I en meddelelse skriver bandet:

'Venner, Travis Barker er ramt af blodpropper i begge arme og kan desværre ikke optræde, før hans lægestab har sagt god for det. Situationen overvåges i øjeblikket nøje, lyder det blandt andet fra Blink-182.

Med meddelelsen følger også en personlig besked fra Barker:

'Trommer er hele mit liv, og det dræber mig, at jeg ikke kan optræde for jer i weekenden. Jeg håber, at jeg er tilbage så snart som muligt', lyder det fra trommeslageren, der tidligere har været mere end tæt på at miste livet.

Annonce:

Tilbage i 2008 var Travis Barker ombord på et fly, der forulykkede. Selv reddede han sig ud af det brændende vrag, men to af hans kammerater og flyets piloter omkom i ulykken.

Flade dæk og pilotfejl bag musikeres flystyrt

Barker var indlagt i næsten tre måneder efter styrtet på grund af de hårde kvæstelser, der gav ham anden- og tredjegradsforbrændinger på 65 procent af kroppen, og under indlæggelsen mærkede musikeren konsekvensen af sit årelange misbrug af hårde stoffer, alkohol, piller og hash. Både de smertestillende og bedøvende midler, som hospitalet gav ham, virkede nemlig ikke efter hensigten på den narkotika-afhængige musiker.

Sådan så flyet ud efter ulykken. Foto: AP
Sådan så flyet ud efter ulykken. Foto: AP

- Jeg betalte virkelig prisen for at være stofafhængig så længe. Jeg vågnede op under 11 ud af mine 27 operationer efter flystyrtet. Jeg vågnede og anede ikke, hvad der foregik. Jeg mærkede bare en ekstrem smerte og forsøgte at slå ud efter lægerne, fortalte han i 2015 til Billboard.

Trommeslager taler ud om livsfarligt flystyrt

Siden fik hans liv nye prioriteringer.

- Jeg elskede mine børn i forvejen, men efter flystyrtet var det, som om jeg fik en ny chance i livet. Jeg lever for dem. Min musik og mine børn er førsteprioriteterne i mit liv nu.

Rockstjerne frygter turné efter flystyrt

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: