Ung stjerne-dj stopper karrieren

Den populære svensker Avicii alias Tim Bergling trækker stikket i en alder af 26 år

Avicii i New York for et par år siden - stjernen stammer fra Stockholm. (Foto: AP)
Avicii i New York for et par år siden - stjernen stammer fra Stockholm. (Foto: AP)
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Han har fyldt bøgeskoven på Smukfest, spillet udsolgte stadionkoncerter over hele verden og arbejdet sammen med store musikere.

Men for 26-årige Tim Bergling, der er bedre kendt under sit alias Avicii, er der mere i livet end den musikalske berømmelse. Derfor har han valgt at afslutte sin karriere.

- For to uger siden tog jeg mig tiden til at køre på tværs af USA med mine venner og mit hold bare for at se landet og tænke over tingene på en ny måde. Det hjalp mig virkelig med at indse, at jeg har brug for at gennemføre den forandring, som jeg har kæmpet med et stykke tid, skriver Avicii på sin Facebook-profil.

Blevet voksen
Dj'en og hitmageren forklarer, at han er blevet voksen, mens han samtidig har udviklet sig som artist, og at han har indset, at der er mere i livet, som han gerne vil opleve og udforske.

- Min sti har været fyldt med succes, men det er ikke sket uden små bump på vejen, fortæller Tim Bergling.

Kendt DJ fanget i at bruge piratkopieret software

Avicii understreger, at han godt ved, at han har været heldig at få lov at rejse jorden rundt, som han har gjort med sin musik. Og det er da også en taknemmelig herre, der bruger mange linjer på at takke alt fra venner og familie til de mange fans og dygtige samarbejdspartnere, der har gjort hans karriere mulig.

- Mine valg og min karriere har aldrig været drevet af materielle ting. Jeg ved, at jeg er velsignet, når jeg har rejst jorden rundt og optrådt, men jeg har for lidt tid tilbage til at leve livet som den ægte person bag artisten, skriver Tim Bergling om sin beslutning.

Her er verdens bedst betalte dj's

Den åbenhjertige musiker lægger altså alle kortene på bordet, og slutter endda også sin lange statusopdatering på Facebook af med at offentliggøre sit telefonnummer, hvis nogen skulle have lyst at kontakte ham - dog beder den nu forhenværende musiker og dj om forståelse for, at han måske er lang tid om at svare.

Du kan se hele opslaget fra Avicii her:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind