Verdensstjerne afslører misbrug

Ed Sheeran erkender, at han ikke fortalte sandheden om sin pause i 2016

26-årige Ed Sheeran på besøg i 'The Jonathan Ross Show', hvor sangeren afslørede detaljer om sit uheld. Foto: Brian J Ritchie/All Over
26-årige Ed Sheeran på besøg i 'The Jonathan Ross Show', hvor sangeren afslørede detaljer om sit uheld. Foto: Brian J Ritchie/All Over

I december 2015 annoncerede den britiske hitmager Ed Sheeran, at han ville holde en pause fra musikken og de sociale medier. Der ville hverken blive skrevet nye hits eller spillet de gamle foran et publikum.

Ed Sheeran begrundede oprindeligt pausen med, at han var træt af at modtage lunken respons fra fans og anmeldere. Derfor følte han at en pause var nødvendig, for så kunne omverden savne ham, og han kunne genfinde sig selv.

Se også: Efter cykelstyrt: Verdensstjerne aflyser koncerter

Nu løfter den rødhårede hitsanger imidlertid sløret for, hvad der var den egentlige årsag til, at han valgte at holde lav profil i et år.

Han var røget ud i et misbrug.

Ifølge CNN Entertainment afslører Ed Sheeran sandheden om pausen i weekendens episode af det populære britiske talkshow 'Jonathan Ross show', der bliver sendt i fjernsynet lørdag.

Se også: Her er stjernerne, der tjener mest i Europa

Her forklarer sangeren, at han havde svært ved at håndtere, at han blev kendt så hurtigt.

- Alle faldgruberne, som man læser om, så jeg mig selv falde ned i. Mest af alt faldt jeg ned i misbrug. Det begynder med fester og er sjovt, så pludselig indtager man de her ting, imens man er alene, og så er det ikke sjovt længere, siger Ed Sheeran ifølge CNN til Jonathan Ross.

- Det fik mig til at indse nogle ting, og derfor tog jeg et års pause, tilføjer han.

Musikken hjælper
Han afslører også, at musikken er årsagen til, at han kom ud af sin afhængighed igen.

- Jeg valgte at fokusere på musikken, og jeg kan ikke arbejde, når jeg er påvirket. Jeg kan ikke skrive sange eller optræde, når jeg er påvirket. Så jo mere jeg arbejdede, jo mindre påvirket var jeg, forklarer Ed Sheeran.

Se også: Popidol brækkede begge arme - og tog på pub

Ed Sheeran er ikke helt stoppet med at drikke. Han valgte at tage direkte på pub, efter han forleden blev kørt ned af en bil. Uheldet har efterladt sangeren med en brækket arm og albue.

49 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Pan American: 'A Son' (Kranky-album/Ude 8. november)
2.Underworld: 'Drift Series 1' (Caroline-album/Ude 1. november)
3.The Good Ones: 'Rwanda, You Should Be Loved' (Anti-album/Ude 8. november)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Big Thief: 'Two Hands' (4AD-album/Ude nu)
2.Trentemøller: 'Obverse' (In My Room-album/Ude nu)
3.Allah-Las: 'Lahs' (Mexican Summer-album/Ude nu)
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere