Verdensstjerner i vild ulykke: Bragede ind i elg

Medlemmerne af Crazy Town slap på mirakuløs vis uden de store skrammer

Trods ulykken var der overskud til selfies. Privatfoto
Trods ulykken var der overskud til selfies. Privatfoto
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

Skruer vi tiden tilbage til årtusindeskiftet var bandet Crazy Town på alles læber, da det med sangen 'Butterfly' lå nummer ét på hitlister i alt fra Brasilien og USA til Danmark og Storbritannien.

Det lykkedes dem aldrig at følge op på succesen i samme grad, men bandet er stadig aktive - trods talrige udskiftninger undervejs.

Natten til torsdag kørte bandet med frontmanden Seth Binzer, guitaristen Elias Tannous og trommeslager Roland Banks i deres tourbus på Route 17 i Ontario, Canada, hvor det nær var gået helt, helt galt, da de kørte ind i en hun-elg og totalskadede deres bil.

Med blodet løbende ned fra hovedet blev de iført halskrave af ambulanceredderne.

'Er lige kommet ud fra skadestuen, og med hjælp fra Gud er vi alle okay og slipper med mindre skrammer. Vi ramte en elg på Route 17 i Ontario, Canada, i går aftes. Planlægger stadig at færdiggøre turnéen', skriver bandet på Instagram.

Her har de lagt de voldsomme billeder fra ulykken ud, som kan ses herunder:

Fronten på bilen blev totaltskadet i sammenstødet, og det må næsten betragtes som et mirakel, at det ikke gik mere galt, end det gjorde for bandmedlemmerne.

Hun-elgen døde ved kollisionen, og sådanne situationer er tilsyneladende ikke uvante i området. Bandet siger til TMZ, at føreren af bjærgningskøretøjet fortalte, at det var den femte hændelse, som han var ude til på Route 17 alene i oktober.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+