Vild rekord: Slår Michael Jackson

Taylor Swift vandt seks American Music Awards, og dermed har hun overgået King of Pop i at indkassere flest statuetter i løbet af karrieren

Taylor Swift vandt blandt andet prisen for årtiets kunstner. Video: American Music Awards® clips provided by DCP Rights, LLC
Følg Musik
Følg INTL. MusikNYT

- Det har været et rigtig godt år. Men også et meget kompliceret år, sagde en bevæget Taylor Swift, da hun trådte op på scenen til American Music Awards i nat dansk tid for at holde takketale.

Noget, som hun faktisk formåede at gøre hele seks gange under prisuddelingen, da hun blandt andet vandt i kategorien for Årets Kunstner, hvor hun slog Ariana Grande, Drake, Halsey samt Post Malone.

Roskilde giver millioner for robot

Det har gjort hende til den mest prisvindende nulevende kunstner med hele 29 statuetter, da hun overgår selveste Michael Jackson, der nåede at vinde 24 af sin slags.

Sendte stikpille
I løbet af de mange takketaler nåede hun også at sende en stikpille afsted til sit tidligere pladeselskab Big Machine Records, som hun har været i en længere juridisk fejde med om rettighederne til sine tidligere sange fra debutalbummet frem til 'Reputation' fra 2017:

- Denne her branche er seriøst for underlig. Uanset om folk kan lide dig eller ej, så kan man ikke undgå at få det dårligt med sig selv. Men man opdager, at dem, der i sidste ende er der for dig, er dem, du aldrig vil glemme.

- Det seneste år har jeg været igennem noget af det hårdeste, jeg har prøvet, og ikke alt har været ude i offentligheden, sagde hun.

Taylor Swift skal optræde til næste års Roskilde Festival.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+