Ville droppe musikken

Ed Sheeran havde seriøse overvejelser om at droppe sin musikkarriere, da han blev far

Ed Sheeran overvejede for en stund at være far på fuld tid. Foto: Ritzau Scanpix
Ed Sheeran overvejede for en stund at være far på fuld tid. Foto: Ritzau Scanpix

For omtrent et år siden kunne en jublende Ed Sheeran fortælle, at han var blevet far til datteren Lyra.

Nu fortæller den 30-årige britiske verdensstjerne i et interview på programmet SiriusXM , at han i kølvandet på datterens fødsel kraftigt overvejede at pensionere sig.

- Jeg havde haft fri i et år, og jeg forsøgte på en måde at finde ud af, hvem jeg var, fordi jeg ikke havde spillet musik i et stykke tid. Og musik er nærmest hele min identitet, siger han og fortsætter:

- Så fik jeg min datter - min kone og jeg fik vores datter, og jeg blev forælder. Og så tænkte jeg: 'Det er det, jeg er. Jeg skal bare være far. Jeg skal ikke spille musik mere'.

'Shape of You'-sangerens mange fans kan dog ånde lettet op, for efter nærmere overvejelser blev det ikke til mere end det.

- Jeg synes, det er mere vigtigt for min datter at vokse op og vide, at hendes forældre har en god arbejdsmoral - at hun ser, at de elsker at skabe og nyder deres jobs i stedet for at se på en far, der teknisk set er arbejdsløs, siger han.

Der var da heller ikke stille fra stjernen længe. I december 2020 udgav han singlen 'Afterglow', og i juni i år er den blevet fulgt op af singlen 'Bad Habits'.