Vovet Tove Lo: Flasher sine bryster

Den svenske popsangerinde begejstrede under en koncertoptræden i Rio de Janeiro

Hov! Hvad har vi der? (Foto. All Over)
Hov! Hvad har vi der? (Foto. All Over)

Magasinet Rolling Stone har kaldt hende 'Sveriges mørkeste pop-eksport', og andre har på baggrund af hendes sangtekster kaldt hende 'Sveriges mest bedrøvelige pige', men 28-årige Tove Lo (rigtige navn Ebba Tove Elsa Nilsson) har bestemt også sine festlige sider.

Det fik publikum i Rio de Janeiro at se ved en optræden forleden.

Tove Lo hev såmænd op i blusen og afslørede et ganske flot bryst-parti.

Mon publikum kunne lide det? Jep! Det kastede larmende bifald af sig fra stolerækkerne, og de blev så også belønnet med et frisk greb i skridtet.

Først babser, så et ordentligt greb i skridtet. (Foto: All Over)
Først babser, så et ordentligt greb i skridtet. (Foto: All Over)
 

Jojo, en frækkert er hun.

Tove Lo er født opvokset i Djursholm udenfor Stockholm. I 2006 dannede hun pigegruppen Tremblebee, og da den gik i opløsning, fortsatte hun som sangskriver for andre og sikrede sig en aftale med Warner/Chappel Music i 2011.

- Jeg tror, jeg startede med at skrive for andre, fordi jeg ikke vidste, hvem jeg selv var. Jeg var lige fortabt nok på det tidspunkt til at vide, hvem Satan jeg var, og hvad jeg skulle synge om, har hun sagt.

Sideløbende indspillede hun dog også for sig selv og udgav solo-albummet 'Queen of Clouds' i 2014, der nåede 14. pladsen på Billboards amerikanske hitliste.

Single-udspillet 'Habits (Stay High)' røg op på tredjepladsen.

Succesen var i den grad hjemme, og der skal nok komme mere af det samme, hvis hun fortsætter sine koncerter på dén måde.