'X Factor'-stjerner svigter fan: - De kan rende mig i røven

Autografjæger ventede på britiske Rak-Su, men de havde ikke tid til Flemming

Se klippet øverst i artiklen, hvor Flemming fortæller om situationen med Rak-Su.

På fredag bliver det igen Joakim Ingversen, der skal styre deltagere og dommere under 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Joakim tager en tørn mere for fruen

Flemming Christiansen har autografer af de fleste internationale og danske stjerner, men i dag måtte han gå forgæves.

De britiske 'X Factor'-vindere Rak-Su skal i aften optræde ved det danske 'X Factor'-show i DR byen, og derfor havde Flemming Christiansen set frem til at få en autograf af alle medlemmerne af bandet.

Remee bryder en uskreven 'X Factor'-regel og inviterer Laura ind i varmen igen. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio 'X Factor'-dommer erkender fejl: Nu bryder han reglerne

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Det var kun ét medlem af gruppen, der nåede at give en autograf. De tre sidste fik ifølge Flemming ikke lov af deres manager.

- De ville gerne, men deres manager virkede ligeglad, fortæller Flemming Christiansen.

Den rutinerede autografjæger havde ventet i flere timer, og skuffelsen lyste ud af ham, da han var den eneste fan, der var dukket op for at hilse på gruppen.

- Nu gider jeg ikke mere. Jeg er også lidt sulten. Undskyld jeg siger det, men de kan rende mig i røven, for jeg er lidt træt af dem, fortæller en træt Flemming Christiansen.

Stjernerne gjorde Flemming glad igen
Efter liveshowet blev Ekstra Bladet gjort opmærksom på, at Rak-Su havde inviteret Flemming med ind backstage, så han kunne få autografer af dem alle fire.

Det blev ikke kun til autografer, men den ihærdige autografjæger fik også et billede med gruppen.

Rak-Su viste sig at være nogle britiske gentlemen over for den tidligere skuffede Flemming.

Det ser ikke ud til, at Rak-Su kan rende Flemming i røven, som han ellers havde udtalt til Ekstra Bladet tidligere på aftenen.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Se klippet øverst i artiklen, hvor Flemming fortæller om sit første med Rak-Su

Morten er godt klar over, at han nok ikke stopper med at være X Factor-Morten i danskernes bevidsthed. Men det gør ham ikke noget. Foto: Jonas Olufson Film, tv & radio Sidste sæsons 'X Factor'-vinder: Håber ikke tiden i rampelyset er forbi  

25 kommentarer
Vis kommentarer