'X Factor'-vindere bad om hjælp: Det var ikke smart

Little Mix har små 12 millioner følgere på Twitter. Og flere af dem har ganske alternative ønsker til nye sange

De fire medlemmer af Little Mix. Foto: All Over Press
De fire medlemmer af Little Mix. Foto: All Over Press

I 2011 kunne pigegruppen Little Mix lade sig hylde som vinder af den britiske udgave af 'X Factor'. Og siden er karrieren kun gået én vej for de fire unge kvinder. Fremad.

De har udgivet fire album, der alle er gået platin i hjemlandet, men nu er idébanken vist ved at være tom. I hvert fald bad Little Mix Twitter om hjælp til nye emner, de kan skrive tekster om.

Og mens mange fans tog opfordringen meget seriøst, valgte talrige andre at gå mere humoristisk til værks og byde ind med den ene alternative idé efter den anden.

Eksempelvis mente Jessica Noah Morgan, at man kunne synge om, at det at blive nyst på er en af de største sociale uretfærdigheder i vor tid.

Rachel Hawkins mente i stedet, at gruppen burde synge om mænd, der pisser over hele badeværelsesgulvet.

Pigegruppen Little Mix består af Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock. Foto: All Over Press
Pigegruppen Little Mix består af Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Perrie Edwards og Leigh-Anne Pinnock. Foto: All Over Press

Til Little Mixs forsvar skal det siges, at de har taget de alternative forslag med et smil.

- Det er det værste. Så forestil dig det samme på en tour-bus, lyder svaret til Rachel Hawkins eksempelvis.

Little Mix har ofte fortalt om, hvordan de møder sexisme i deres professionelle virke. Det fik det ene bandmedlem, Jade Thirlwall, til at slå tilbage fra scenen under Global Awards.

- Som et pigeband og som kvinder møder vi meget kritik hele tiden. Om det så omhandler, hvordan vi ser ud, hvor meget lår vi viser, hvordan vi danser eller hvad vi synger om. Vi vil bare sige, at selv om vi en dag håber, at det stopper, så giver vi ikke en skid for, hvad folk tænker, lød det.

2 kommentarer
Vis kommentarer