Annonce:
Annonce:

69-årig sangerinde gik amok på Fyn

Annisette var vild i varmen, da The Savage Rose ihærdigt forsøgte at blæse Heartland Festival omkuld

Annisette optrådte som vanligt i bare tæer, men det sorte  scenegulv var så varmt, at en roadie måtte afkøle det med kildevand. Foto: Per Lange
Annisette optrådte som vanligt i bare tæer, men det sorte scenegulv var så varmt, at en roadie måtte afkøle det med kildevand. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

The Savage Rose, Greenfield Stage, Heartland Festival, lørdag 2. juni

Efter flere alt for lave koncerter på Heartlands hovedscene i løbet af fredagen, blev der skruet op for The Savage Rose, da det historiske beatorkester indtog luksusfestivalen lørdag eftermiddag.

Utrolige Annisette kunne dog formentlig have råbt pladsen op uden mikrofon, for selv for veteranens standard var hun fuldkommen vild i varmen med bare tæer, knyttet næve og den legendariske tordenvokal.

Vanvid: Festival ødelagde hovednavn

Sangerinden fylder 70 i august, men hun synger stadig, så blomsterne var ved at falde af hendes outfit, og selvom hun flere gange kammede over i skrigeri, så kunne det ikke blive heftigt nok på en festival, der har været en ualmindelig tam omgang.

Det 70 minutter lange sæt savnede naturligt flow mellem ballader og rocknumre, men isoleret set imponerede bragende versioner af især ’Wild Child’, ’You’ll Know in the Morning’ og ’Freedom to Love’.

Annonce:

Uanfægtet af et par udskiftninger i bandet ramte The Savage Rose ubesværet den autentiske tone fra storhedstiden omkring 1970 tilsat snerrende sult i samspillet, og politisk holder Annisette også fast ved det gammelkendte.

Medrivende: Orkanen Annisette raser

Hendes hippiemonologer er malplacerede alle vegne i 2018, men på mondæne Heartland var fraserne som at opleve en rødstrømpe forsøge at erhverve nye medlemmer til DKP fra en ølkasse i Hellerup.

Trods de aristokratiske omgivelser ved Egeskov Slot blev The Savage Rose imidlertid ikke fortyndet til The Savage Rosé, og de var som en vild buket roser midt i den kultiverede slotspark.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: