Til afdansningsbal med Infernal

Utrættelige Lina Rafn knoklede forgæves som Duracell-kanin på stiletter i Jellings mudder

Lina Rafn - virkede malplaceret i dagslys, regn og vind i Sydjylland. (Foto: Per Lange)
Lina Rafn - virkede malplaceret i dagslys, regn og vind i Sydjylland. (Foto: Per Lange)

Infernal, Scenen, Jelling Musikfestival, lørdag 28. maj

Det er muligt, at Infernals fallerede strækmarch-pop stadig fungerer på en natklub klokken 4 om morgenen, men de hårdtpumpede toner og attituder virkede mildest talt malplacerede klokken 14 i Jelling, hvor spektaklet faldt til jorden med et dump. Eller snarere i mudderet med et pladask.

OPPE PÅ ALPHABEATET

Infernal tordnede forgæves frem over den fedtede festivalplads som Duracell-kaniner i strid sidevind og støvregn, hvilket selv sagt bevirkede, at der ikke var meget strøm på batterierne hos det sparsomme publikum, der trodsede vejrgudernes dårlige humør.

Clemens kom forbi
Lina Rafn og Paw Lagermann har gennem en lang karriere haft mere modgang end de fleste, og heller ikke denne gang klynkede de over trængslerne, men trods et heftigt energiniveau og gæsteoptrædener af både en sækkepibe og Clemens (trods alt ikke tv-værten), så var det som at være inviteret til bizart afdansningsbal med store huller i taget.

INFERNAL FLOPPER

Lagermann proklamerede, at Infernal holder et par års pause efter den igangværende turné, og det er nok tvivlsomt, hvor mange, der vil savne deres smagløse trummerum og ikke mindst, at duoens backingband er klædt ud som Judas Priest.

Ak.

1 af 3 Paw Lagermann - den anden halvdel af Infernal. (Foto: Per Lange)
2 af 3 Lina Rafn - dansede vist ikke kun for at holde varmen. (Foto: Per Lange)
3 af 3 Lina Rafn - virkede malplaceret i dagslys, regn og vind i Sydjylland. (Foto: Per Lange)
0 kommentarer
Vis kommentarer