Annonce:
Annonce:

Ekstatisk danserus med Robyn

Overvældende energisk optræden i København af den sjaskcharmerende svensker

Robyn - sendte 6000 ud i natten med smil på læben. (Arkivfoto: Mathias Christensen)
Robyn - sendte 6000 ud i natten med smil på læben. (Arkivfoto: Mathias Christensen)
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Robyn, Tap 1, København, lørdag 19. marts. Spiller på Skanderborg Festival

2010 var et overdådigt år for Robyn. Altså lige bortset fra supersvenskerens underligt uforløste optræden i Falconer Salen i oktober.

Lørdag revancherede Robyn sig dog eftertrykkeligt, da hun var tilbage i København tilsat en overvældende dansefeber, der smittede 6000 ellevilde publikummer i Tap 1, som havde været udsolgt i månedsvis.

Showets minimalistiske scenografi og sætlisten var stort set uændret i forhold til Falconer Salen, men gennemslagskraften i lydbilledet og stemningen i salen var helt anderledes medrivende denne gang, og selv blondinen i rampelyset kunne ikke lade være med at smile nærmest uafbrudt gennem ekstranummeret ’Hang With Me’, der hævede sig som et af flere ekstatiske øjeblikke på en aften, hvor intensiteten holdt højt niveau.

Annonce:

Positiv energi
Ingen dansede alene til ’Dancing On My Own’, og Jamaica-klingende ’Dancehall Queen’ fungerede fortrinligt som et indslag, der mindede om, at Robyn mestrer andet og mere end diskofile popschlagere.

Til sidst overraskede charmøren ved at citere ABBA-klassikeren ’Dancing Queen’, og det kunne ikke blive meget mere rammende, for sent lørdag var hun i hvert fald Københavns dansedronning med positiv energi pumpende i systemet.

Sjælden stjerne
Alle elsker efterhånden Robyn, og senest har selv Britney Spears udtalt sig rosende om fænomenet fra Stockholm, der da også er noget så sjældent som en stjerne på pophimlen, man kun kan holde af.

Alene hendes entusiasme lyste simpelthen den gevaldige arena op, og gennem 85 minutter understregede hitmageren, hvorfor hendes fornemme albumtrilogi fra i fjor blev døbt ’Body Talk’. Robyn kommunikerer nemlig med kroppen, og i Tap 1 boksede, svedte, spjættede og ikke mindst dansede hun sine sange over scenekanten, så det var en fryd.

Strålende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: