Annonce:
Annonce:

Miskmask fra MGMT

Amerikanske MGMT leverede en ujævn forestilling, da de torsdag gav koncert i Amager Bio

MGMT skjulte for det meste deres gode sange i retnings- og virkningsløse syre-jams. (Foto: Mike Burnell)
MGMT skjulte for det meste deres gode sange i retnings- og virkningsløse syre-jams. (Foto: Mike Burnell)
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

MGMT, Amager Bio, torsdag 20. november

Neo-hippierne Ben Goldwasser og Andrew VanWyngarden alias MGMT fra Brooklyn har med debutalbummet ’Oracular Spectacular’, der på ganske effen og charmerende vis udgør et luftigt mix af glam, psychedelica og det vi i min barndom kaldte tyggegummipop tilsat elementer fra 80’ernes synth-lyde fået stort hul igennem om ikke til de danske pladekøbere, så i hvert fald til det danske publikum.

Besøget på Roskildes Odeon-scene i sommer var et tilløbsstykke uden lige, to tredjedele af de fremmødte stod uden for teltet, og Amager Bio var i aftes også tætpakket med et ungt publikum, for hvem MGMT’s referencekilder må findes om ikke i fars, så i farfars pladesamlinger.

De fem fyre på scenen – der faktisk lignede nogen, der havde sovet i et telt siden sommerens festivaler – bød desværre på en forestilling, som man vist godt kan kalde for ujævn, for nu at bruge en diplomatisk vending. Alenlange, retningsløse syre-jams, som med garanti har været sjovere at spille end at høre på, samlede sig momentvist til brudstykker af fine sange som ’Time to Pretend’, ’Weekend Wars’, Pieces of What’ og ’Electric Feel’, men hver eneste gang det lykkedes MGMT at få salen til at vågne op til dåd, brød de gang på gang momentum med endnu en tur op og ned ad gribebrættet.

Og da de efter omtrent en time sluttede af med hittet ’Kids’ (stort set spillet og sunget playback) og en coverversion af det obskure Laid Back-nummer ’Roger’ – som ingen vist genkendte – stod man tilbage med en underlig uforløst fornemmelse. Når det var godt, var det nemlig rigtig godt. Desværre fyldte ørkenvandringerne langt mere.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: