OFWGKTA: De ustoppelige ulve

Suverænt show fra de hypede Los Angeles-hiphoppere, der var alt for store til lille Cosmopol

Kaos  - OFWGKTA satte det overfyldte Cosmopol-telt på den anden ende. (Foto: Jakob Jørgensen)
Kaos - OFWGKTA satte det overfyldte Cosmopol-telt på den anden ende. (Foto: Jakob Jørgensen)
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

OFWGKTA, Cosmopol, Roskilde Festival, lørdag 2. juli

- Wolf Gang! Wolf Gang!

Sådan lød det igen og igen, da OFWGKTA - alt andet end mundret forkortelse af Odd Future Wolf Gang Kill Them All - blev modtaget med brøl, begejstring og tropiske temperaturer. Det hypede hiphop-slæng fra Los Angeles var da også enormt overvældede - og enormt overvældende.

- Er der virkelig så mange, som kender vores musik? lød det kækt fra kollektivets boss, Tyler, The Creator, som sad i rullestol med brækket fod. En erhvervsskade, såmænd, for de hæmningsløse krabater tumler rundt og stagediver gerne i tide og utide. Og de øvrige fire rappere havde da også travlt med at bestige lystårne og lege med paraplyer!

Vanvidsenergi
Nej, Odd Future er ikke som hiphoppere er flest, og modsat mange rap-kolleger er de i deres es på scenen. Drengene i det brogede kollektiv er omkring blot 20, men de har til sammen over 10 udgivelser bag sig, og selv om Roskilde-repertoiret var lidt ujævnt, blev de mørke beats leveret med rabiat vanvidsenergi og powerbas, der rystede både telt og tarme.

En heftig, timelang seance, der med fordel kunne være blevet rykket til en langt større arena - hele området omkring Cosmopol var decideret ufremkommeligt. Sikkerhedsfolkene lukkede sågar det hele ned midt under slagsangen ’Radicals’, fordi Tyler vovede at crowdsurfe.

Odd Future er ustoppelige. Lær det.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+