Tyggegummipop uden smag

Ungdomsidolet Avril Lavigne i København med kort koncert, der dog var rigelig lang til at virke langtrukken

Avril Lavigne - jodlede i uskøn stil med landsmandinden Alanis Morissette foran 3500 i K.B. Hallen. (Arkivfoto: Stefan M. Prager)
Avril Lavigne - jodlede i uskøn stil med landsmandinden Alanis Morissette foran 3500 i K.B. Hallen. (Arkivfoto: Stefan M. Prager)

Avril Lavigne, K.B. Hallen, København, torsdag 26. juni.

De stakkels fædre, der kørte tøserne i K.B. Hallen i stedet for at se fodbold, trøstede sig med en fadøl, men ellers blev sportsarenaens rekord for salg af sodavand vist slået her til aften, hvor ungdomsidolet Avril Lavigne havde samlet 3500 til en for længst udsolgt slags musikalsk børnefødselsdag.

Ved synet af stjernen hvinede pigerne tilsat en så sundhedsskadelig lydstyrke, at Martin burde blive misundelig, men den 23-årige canadier viste sig nu snart at have karisma som en karklud, og mens hendes plasticagtige poppunk har en vis pondus i de effektivt producerede pladeversioner, så klingede langt størstedelen af knaldperlerne hult i København.

Uden oprørsretorik
Det nøje koreograferede show var udstyret med badutspringere, alskens podier og tilmed hele tre storskærme, der imidlertid hverken viste Spanien eller Rusland, men i længden blev Lavignes jodle-lignende sangteknik faktisk næsten ligeså enerverende som en gennemsnitlig dansk fodboldkommentator.

Heltinden nedtonede heldigvis hendes ellers kendetegnende oprørsretorik, som på søgt vis virker designet af popindustrien, og ’Complicated’, ’Sk8er Boi’ og ’Girlfriend’ er ørehængere, der kan give Green Day røde ører, men de fyldte ikke meget trods en blot 70 minutter kort koncert, der dog var rigelig lang til, at seancen mindende om et gennemgnasket stykke tyggegummi uden smag.

0-0 til Lavigne.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby