Bund Jovi i Horsens

Jammerlig Jon Bon Jovi på et ben og med elendige lydforhold foran 30.000 søndag aften

Jon Bon Jovi i front for Bon Jovi, der sjældent kom over scenekanten. (Foto: Per Lange)
Jon Bon Jovi i front for Bon Jovi, der sjældent kom over scenekanten. (Foto: Per Lange)

Bon Jovi, Casa Arena, Horsens, søndag 19. juni

På Casa Arena og ethvert andet fodboldstadion er det relativt almindeligt, at aktørerne bliver skadede, men det hører unægtelig til sjældenhederne at opleve en skadet rocksanger.

Det var ikke desto mindre tilfældet søndag aften klokken 20.44, hvor Jon Bon Jovi humpede på scenen med en skinne om venstre knæ efter et uheld fredag i Helsinki.

JON BON JOVI TIL HORSENS PÅ KRYKKER

Frontmanden var tydeligt hæmmet, og det vildeste han kunne foretage sig var at hoppe lidt på det raske ben. Af og til støttede den 49-årige stjerne sig sågar til en stok!

Tragikomsik syn
Det var naturligvis et tragikomisk syn, og de gamle drenge fra New Jersey undlod da heller ikke at gøre grin med situationen foran det udsolgte stadions 30.000 fremmødte.

BOVLAMT I BONBON JOVI-LAND

’Bad Medicine’ blev passende introduceret med ’er der en læge til stede?!’, og hovedpersonen bemærkede, at skinnen lignede noget fra Michael Jacksons garderobe.

Men kan man rocke på ét ben? Jon Bon Jovi prøvede i hvert fald tilsat ærkeamerikansk ’the show must go on’-attitude og Duracell-energi, mens Colgate-smilet lyste Jylland op i en grad, så man fik fornemmelsen af, at han også ville spille lystigt videre, hvis han blev skudt i det andet knæ.

Hårdt tiltrængt
Den indstilling var hårdt tiltrængt på en meget grå aften i Horsens, hvor en heftig regnbyge kortsluttede det københavnske opvarmningsband The Breakers, der måtte afbryde deres sæt.

På pressepladserne i Casa Arena buldrede lyden horribelt, som var det en dårlig dag i Parken, og det handicappede faktisk koncerten endnu mere end Jon Bon Jovis ramponerede bentøj.

BON JOVIAL

Under en stribe ballader midtvejs faldt stemningen ned på niveau med temperaturen i den kølige aften, men det lunede lidt, da Bon Jovi som første ekstranummer ærede den netop afdøde saxofonist fra E Street Band, Clarence Clemons, med en overraskende fortolkning af Bruce Springsteens ’Tenth Avenue Freeze-Out’.

Til bagerste række
Fra dengang håret var næsten ligeså stort som omkvædene fik forsamlingen slagsangene ’You Give Love a Bad Name’ og ’Livin’ On a Prayer’, der stadig når bagerste række, men hovedparten af skæringerne nåede altså knap nok ud over scenekanten.

Showet var formentlig på grund af Jon Bon Jovis finske fadæse forkortet i forhold til turneens tidligere koncerter, men ni uskønne kvarter var mere end rigeligt med uanstændig akustik og en etbenet sanger.

1 af 2 Krykhusaren gør sin entré med stok og benskinne. (Foto: Per Lange)
2 af 2 Jon Bon Jovi i front for Bon Jovi, der sjældent kom over scenekanten. (Foto: Per Lange)
0 kommentarer
Vis kommentarer