Mr. Lækker lagde London ned

Justin Timberlake, der indtager Parken 6. maj, forførte briterne under intimkoncert

Justin Timberlake - det amerikanske naturtalent er bare født til at stå på en scene. (Arkivfoto: Photoshot/Pete Mariner)
Justin Timberlake - det amerikanske naturtalent er bare født til at stå på en scene. (Arkivfoto: Photoshot/Pete Mariner)

Justin Timberlake, The Roundhouse, London, søndag 29. september

LONDON (Ekstra Bladet): Det kan ikke være nemt at være Justin Timberlakes kone Jessica Biel, for samtlige kvinder i universet er tilsyneladende forelsket i fænomenet.

Poptøserne i London er bestemt ingen undtagelse.

Superstjerne kommer til København

Og det forstod man godt, da Timberlake her til aften gav intimkoncert for 3300 konkurrencevindere og branchefolk på The Roundhouse i Camden, hvor multitalentet fra Memphis sang, dansede og charmerede hæmningerne af englænderne, der festede uforbeholdent med den kådt overskudsagtige superstjerne.

Allerede tre timer før showtime slangede køen sig langt ned ad Chalk Farm Road, men Timberlake var værd at vente på.

Overvældende energi
Kapaciteten er simpelthen født til at stå på en scene, og tilsat en overvældende energi, flabet falset og ikke mindst forrygende moves mindede popprinsen om det nærmeste, vi kommer en moderne Michael Jackson.

Han lød bare ikke så godt, som han så ud.

Justin Timberlake skal jorden rundt

Der var ellers nytårsaften-atmosfære blandt det 14-personers store og heftigt pulserende band, men lydmanden havde specielt i starten svært ved at styre alle instrumenterne, og man kan sagtens frygte, hvordan det kommer til at forløbe, når Timberlake spiller i Parken til foråret.

Hæsblæsende åbning
Selve den eksplosive entertainerens udstråling er dog nok til, at han er en blændende oplevelse, og efter en hæsblæsende åbning med blandt andre ’Only When I Walk Away’ samt ekstatiske ’SexyBack’ og ’Cry Me a River’ tog Timberlake først aftenens første puster, da showets ottende nummer, ’TKO’, sluttede.

Skæringen er fra ’The 20/20 Experience - 2 of 2’, der udkommer i morgen mandag, og det album er som den succesfulde forgænger fra marts paradoksalt nok længere end hans 61 minutter korte optræden i London.

Afbrudt samleje med Timberlake

Men skiverne er også for lange, og som koncerten lider de i længden under, at Timberlake leverer labre grooves i stedet for store sange. Han har stadig ikke skrevet sin ’Beat It’. Eller noget, der kommer i nærheden.

Men i forhold til ekskæresten Britney Spears må man sandelig sige, at han er ved at skrive sig ud af rollen som designet ungdomsidol, og hvis konen dropper ham, så skal han ikke være bange for, at han aldrig finder en ny.

Søndag stod kvinderne i kø både før, mens og efter, forføreren lagde London ned.Koncerten var en del af iTunes Festival, og den blev sendt direkte på iTunes, der i løbet af kort tid gør showet tilgængeligt igen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt