Børnemishandling i Parken

Det var til at skrige over, da One Direction indtog København mandag aften

Liam Payne fra One Direction, der optrådte fra klokken 20.24 til 22.04. (Foto: Mogens Flindt)
Liam Payne fra One Direction, der optrådte fra klokken 20.24 til 22.04. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

One Direction, Parken, København, mandag 16. juni. 1D spiller samme sted 17. juni

Drengene i One Direction er mangemillionærer og vælter sig i unge damer overalt, hvor de kommer frem. Hvad kunne det dog ikke være blevet til, hvis de havde haft talent? Hvis de var noget særligt?

Det er One Direction ikke, og boybandets totale anonymitet blev udstillet i Parken, hvor 45.000 tøser ikke desto mindre hvinede, så de var lige ved at tabe både mund, smartphones og rottehaler.

Se mere video på localeyes.dk

Det var lidt ligesom The Beatles. Altså bortset fra musikken.

Sensation fra One Direction

Der er faktisk flyvefærdig døgnfluepop på gruppens seneste succesalbum, ’Midnight Memories’, men Parkens lyd var mere ulden end Harry Styles’ frisure, og det lød simpelthen så rædsomt, at man ikke kunne skelne de knap så dårlige numre fra de dårlige og virkeligt dårlige.

Halvarrogante attituder
Publikums skrig gik imidlertid rent igennem på noget, der tangerede sundhedsskadelig volumen. De ville næppe kunne udstøde så inderlige vræl, selv hvis de fandt en lodden edderkop mellem mælkesnitterne i madkassen.

I forhold til One Directions storsmilende og uskyldige optræden i Herning i fjor havde knægtene tillagt sig nogle halvarrogante attituder, og deres utallige lovprisninger af publikum klingede fuldkommen hult.

Poppens svar på Kinder Mælkesnitte

Selve sceneshowet var heller ikke synderligt imponerende og lidt fyrværkeri, den obligatoriske rampe ud blandt publikum samt en bevægelig miniscene midt i Parken udgjorde fortærskede gimmicks uden markant effekt.

Storskærmene var derimod gigantiske, men det ville have været en stor fordel, hvis der havde været noget spændende på dem. Danse kan plattenslagerne imidlertid heller ikke. De står bare og står eller spjætter lidt urytmisk med bentøjet.

Det kan de fleste af os jo finde ud af. Kunsten er at blive mangemillionær på det.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind