Annonce:
Annonce:

Lady Gaga: På røven i Herning

Den trivielle ekshibitionist fortsatte nedturen med surt freakshow lørdag aften

Lady Gaga - blondinen optrådte i præcis to timer fra klokken 21.00 til 23.00. (Arkivfoto: All Over)
Lady Gaga - blondinen optrådte i præcis to timer fra klokken 21.00 til 23.00. (Arkivfoto: All Over)
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Lady Gaga, Jyske Bank BOXEN, Herning, lørdag 27. september

Ud af ingenting og klædt i stort set det samme spankulerede Lady Gaga helt op på toppen af poppen i 2008, men seks år efter er hun ved at fordufte næsten ligeså hurtigt.

Selv ikke på en lørdag kunne hun fylde Jyske Bank BOXEN i Herning, hvor arrangørerne nægtede at opgive publikumstallet, der så ud til at ligge omkring 1500 under kapaciteten på 15.000.

Lady Gaga på nedtour i Herning

For to år siden samlede Lady Gaga 36.000 en søndag i Parken, men mens fremmødet i Herning ikke var decideret pinligt, så var underholdningen det til tider, for musikalsk bliver den 28-årige newyorker også mindre og mindre.

Monstre før Gaga: Vi græder når vi ser hende

Annonce:

’ArtRave: The Artpop Ball’ hedder hendes verdensturné. Det var imidlertid betydeligt mere rave end kunst, da hun dunkede store dele af sit hitkatalog i stykker i et hårdt, maskinelt lydbillede, hvor ’Just Dance’, ’Poker Face’, ’Paparazzi’, ’Alejandro’ og 'Applause' dog undtagelsesvis hang nogenlunde sammen.

Selvfede monologer
En afdæmpet afdeling midtvejs var decideret frygtelig med teatralske pianoudgaver af blandt andre ’Dope’ og ’Born This Way’, som den falmede stjerne sang skingert i et enerverende leje.

Hendes selvfede monologer mellem numrene var som at overhøre en teenagetøs filosofere over sin plads i solsystemet efter at have tømt en pose techno-bajere, og det billigste trick i showbusiness fik vi også, da hun hev en lille pige op i rampelyset til ekstranummeret 'Gypsy'.

Lady Gaga: Pornopop for hele familien

Lady Gaga beordrede i starten folk til at stå op på tribunerne, og det gjorde de så, men snart sad de ned igen, mens blondinen engageret svansede frem og tilbage på den todelte rampe, der førte fra scenen og ud i arenaen.

Annonce:

Scenografien mindede om en syndig rodet blanding af gay parade og genindspilningen af ’Willy Wonka & The Chocolate Factory’, og påklædningsdukkens talrige outfits var ligeså smagløse.

Lady Gaga lider kæmpe nederlag

Lady Gagas chokeffekt og nyhedsværdi er for længst forduftet, og som Rihanna, Britney Spears, Jennifer Lopez og alle de andre har hun smidt tøjet, lavet tarvelig pop og i det hele taget prostitueret sig i en grad, så der kun er en vej tilbage.

Det er nedad, hvis nogen skulle være i tvivl.   

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: