Annonce:
Annonce:

Beyoncé og Jay-Z: Patetiske i Parken

Verdensstjernerne var mere selvfede end fede gennem overgearet megashow foran 44.999 kåde fans

Beyoncé indførte fotoforbud til sine koncerter efter dette og andre 'lidet flatterende' billeder fra Super Bowl anno 2013. Arkivfoto: Ritzau/Scanpix
Beyoncé indførte fotoforbud til sine koncerter efter dette og andre 'lidet flatterende' billeder fra Super Bowl anno 2013. Arkivfoto: Ritzau/Scanpix
Annonce:
Følg Musik
Følg Koncert-anm.

Jay-Z & Beyoncé, Parken, København, lørdag 23. juni

’THIS IS REAL LIFE’ proklamerede Jay-Z og Beyoncé med kæmpe bogstaver på en kolossal storskærm, inden underholdningsindustriens præsidentpar entrede scenen i Parken på majestætisk vis.

Det føltes dog nogenlunde ligeså ægte som et realityprogram, og man sad nærmest og undrede sig over, at der ikke kom reklamepauser. 

Beyoncé bluffer: Skinnet bedrager

Det kom der såmænd også, for når Jay-Z og Beyoncé var i garderoben for at skifte kostume for 14. gang, reklamerede de for sig selv i form af filmstumper, hvor Beyoncé eksempelvis filmede Jay-Z, eller Jay-Z eksempelvis filmede Beyoncé.

Samtidigt forsøgte de mildest talt begejstrede fans vist at slå dansk rekord i selfier, og hele det absurd selvpromoverende spektakel føltes som Facebook med lyd.  

Af og til havde den ene af de to amerikanske superstjerner noget at have den svulmende selvfedme i.

Annonce:

Colgate og Duracell
Jay-Z stjal showet med sit blærede flow, og det mindede om hans mageløse, midtjyske aften med Kanye West i Boxen i 2012, da den 48-årige rapper blæste publikum bagover med højdepunkterne ’Dirt Off Your Shoulder’, ’99 Problems’ og ’Niggas in Paris’.

Under sidstnævnte virkede det som om, at alle de solariebrune danskere var meget sorte og helt sikkert også stammede fra Brooklyns barske beton, inden bydelen blev indiehip.

Jay-Z & Kanye: Det blir ikke meget større

Beyoncés materiale har slet ikke samme gennemslagskraft under så store forhold, og trods hæderlig lyd for Parkens standard, overdøvede divaens Colgate-smil og Duracell-dans atter hendes stereotype sange.  

Sygelig: Forrykt Beyoncé i Parken

Ikke desto mindre blev den 36-årige texaneren naturligvis hvinet fuldkommen til af en medlevende folkemængde, hvor mere end to tredjedele var kvinder for hvem, Beyoncé indiskutabelt er dronningen.

Fra pressepladserne lignede hun mere kejserinden med de nye klæder.

Annonce:

Forbudt for voksne
Den meget tynde, røde tråd i det topprofessionelle og visuelt spektakulære verdensklasseshow var de to turtelduers selvudleverede kærlighedsliv, der kort fortalt er en slags blanding af ‘Cosby & Co.’, ’House of Cards’ og ‘The Kardashians’.

Det er simpelthen uvedkommende for voksne, og ægteparret havde scenekemi som vand og olie, men mon ikke de bliver sammen, for det er jo trods alt både business og showbusiness.

Beyoncé og Jay-Z i Parken: Sådan gik det minut for minut

Publikum så ud til at elske melodramaet omtrent ligeså meget som Beyoncé, der næsten var i stand til at tvinge en tåre ud af dådyrøjnene under en skingrende forrykt version af sjæleren ’Resentment’.

Et af den hele 140 minutter lange forestillings mest ekstatiske bifald kom, da duoen tonede frem på storskærmen med børn i favnen, men ifølge amerikanske medier er det faktisk ikke parrets egne unger.

Det er ægte falsk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: