Britneys afdansningsbal

Gumpetung Miss Spears abdicerede som glansløs popprinsesse foran 11.000 i Herning

Britney Spears - ikke den eneste, der tog sig til hovedet. (Arkivfoto: Iliya Pitalev/Polfoto)
Britney Spears - ikke den eneste, der tog sig til hovedet. (Arkivfoto: Iliya Pitalev/Polfoto)

Britney Spears, Jyske Bank BOXEN, Herning, mandag 10. oktober

Britney Spears kalder sin igangværende jordomrejse for ’Femme Fatale Tour’, og det levede hun i sørgelig grad op til i Herning mandag aften, hvor en noget nær fatal indsats mere end antydede, at den hårdt prøvede popprinsesse er ved at abdicere.

GEDIGEN GØGLER

Blondinen var så gumpetung og slatten, at hun ved siden af sine spændstige dansere kom til at ligne Sanne Salomonsen, hvis ellers popmama havde forvildet sig ind i Beyoncés rampelys.

Smagløst miskmask
Man havde nærmest ondt af stakkels Britney, der fylder 30 til december, for hun virkede som et meget gammelt ungdomsidol, der hellere ville ligge hjemme i sofaen i joggingtøj med pomfritter og en dårlig film.

Den slukkede stjernes spraglede Las Vegas-show mindede om en hæsblæsende actionfilm uden handling, og gennem knap halvanden time blev 11.000 publikummer i Jyske Bank BOXEN præsenteret for et smagløst miskmask af Egypten, lapdance, ninjaer, motorcykler og såmænd en slags orientalsk mystik. Og mystisk var det i hvert fald - og blottet for sammenhæng.

BJÖRK: DE KAN JO IKKE SYNGE!

Som under hendes seneste danmarksbesøg i Parken i 2009 mimede Britney tydeligvis sin hitparade, og det forstår man godt, for da mikrofonen tilsyneladende blev tændt under balladen 'Don't Let Me Be the Last to Know', der såmænd blev fremført fra en gynge, lød det mildest talt rædsomt.

Pumpede schlagere
Sættet var sammensat af overvejende nyere numre, som blev pumpet anstrengende op i dunkende remix-versioner, der klemte livet ud af ørehængere som 'Toxic', 'Womanizer' og 'Gimme More', mens sangene fra forårets 'Femme Fatale' simpelthen ikke kan matche karrierens tidligere træffere.

BRITNEY I BRUNST

Britneys bizarre blanding af jomfruelig pop og tarvelig porno var en sexbombe uden tænding, og da hun sluttede af med 'Till the World Ends' lød det unægtelig som om, at Britneys popverden synger på sidste vers. Eller snarere mimer.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller