Dansk popstjerne fra scenen: I er for hjernedøde!

Scarlet Pleasure roste vist publikum trods sløjt fremmøde, da gruppen gav habil koncert på Tinderbox

Emil Goll fra poptrioen Scarlet Pleasure, som i dag udgav singlen 'Superpower', der var en del af deres 70 minutter lange sæt. Foto: Per Lange
Emil Goll fra poptrioen Scarlet Pleasure, som i dag udgav singlen 'Superpower', der var en del af deres 70 minutter lange sæt. Foto: Per Lange

Scarlet Pleasure, Rød Scene, Tinderbox, fredag 29. juni

Scarlet Pleasure er tilsyneladende kommet for at blive som et stabilt hittende band i dansk pop, men ikke mange af Tinderbox’ potentielt 45.000 mennesker kom for at høre trioen starte festivalens andendag på Rød Scene.

Flere kom dog til løbende, og det endte næsten med at blive den ’local fiesta’, som Emil Goll klynkesynger om i ’Deja Vu’. Næsten.

For lækre til P6: Smertefrit vokseværk

Scarlet Pleasures døsige eftermiddagssæt var lidt for tidligt og uforpligtende til, at publikum smed hverken hæmninger eller klipklapper, men på den fynske savanne klaskede de da immervæk håndfladerne mod hinanden som strandede søløver til tonerne af ’The Strip’.

’Under the Palm Trees’, ’Wanna Know’ og ’Good Together’ spolerede heller ikke hyggen i det knastørre badeland, mens gutternes spritnye ’Superpower’ desværre danderer den på de caribiske rytmer, der er en irriterende tropesygdom i tidens popmusik.  

Det modsatte køn
Københavnernes tilbagelænede sange handler stort set alle sammen om at opnå nærkontakt med det modsatte køn, og Goll blev ikke overraskende overgramset og hvinet til, da han hilste på tøserne på forreste række under ’Heat’.

Generelt kom blondinen med den neongrønne ’crowd safety’-vest dog ikke på overarbejde. Hun kunne faktisk have siddet hjemme som de fleste af Tinderbox’ gæster. 

Michael Jacksons danske sønner

- I har været for hjernedøde at spille for! udbrød Goll til sidst.

Frontmanden mente det vist ikke i bogstavelig forstand. Eller også var han bare mopset over det beskedne fremmøde i begyndelsen.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.