Fælt: Adele med fuldskæg og tattoos

Den populære brite Rag'n'Bone Man sang popsoul som en øm karikatur på fynske Heartland Festival

Rag'n'Bone Man alias 33-årige Rory Charles Graham var et kvarter forsinket på grund af tekniske problemer i sommervarmen. Foto: Per Lange
Rag'n'Bone Man alias 33-årige Rory Charles Graham var et kvarter forsinket på grund af tekniske problemer i sommervarmen. Foto: Per Lange

Rag'n'Bone Man, Greenfield Stage, Heartland Festival, lørdag 2. juni

Adeles enorme succes har ganske typisk for musikindustrien ført talrige fidusmagere med sig. En af dem er Rag'n'Bone Man.

Englænderens debutalbum fra i fjor er en global storsællert, men sangerens standardiserede popsoul er unægtelig ikke stor kunst.

Vanvid: Festival ødelagde hovednavn

Rag'n'Bone Mans fesne præstation på Heartlands hovedscene lørdag aften gav ubehagelige påmindelser om en for længst konkursramt festival på Midtfyn, hvor man i 1990’erne stod og ventede en time på en døgnflues enlige hit.

Efter ubetydelige stiløvelser som ’Your Way or the Rope’, ‘The Fire’ og ‘Grace’ nåede stjernen omsider til den verdensomspændende landeplage ’Human’, der så selvfølgelig blev serveret i en halvkikset version.

Rag'n'Bone Man alias 33-årige Rory Charles Graham ligner som så mange andre en gemen badass, der griller truede dyrearter morgen, middag og aften, men på Heartland var han en komplet harmløs bamse. 

69-årig sangerinde gik amok på Fyn

Man bliver altså ikke sjælfuld af at tatovere s-o-u-l på knoerne, og mandens optrin hørte hjemme på ’X Factor’, P3, Tinderbox eller i hvert fald ikke en festival, som skal forestille at være for feinschmeckere.  

Så hellere den første Adele.

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.