Galning flippede ud på festival

Copenhell blev godt underholdt af Rob Zombie, der serverede skamløs cirkuskoncert

Rob Zombie - parallelt med sin musikkarriere instruerer amerikaneren horrorfilm. Foto: Per Lange
Rob Zombie - parallelt med sin musikkarriere instruerer amerikaneren horrorfilm. Foto: Per Lange

Rob Zombie, Helviti, Copenhell, København, lørdag 24. juni

Der skal særdeles spektakulær påklædning til, for at man skiller sig afgørende ud på freakshowet Copenhell. Ikke desto mindre var Rob Zombie sateme noget helt for sig, da han troppede op på hovedscenen og slap vanviddet løs lørdag aften.

Amerikaneren lignede noget, der havde været gravet ned ude på campingpladsen siden glamrockens storhedstid i 1970’erne, men der var unægtelig en hel del liv i kludene under zombiens muntre totalteater.

Se også: Afsporet freakshow med Rob Zombie

Som en forrykt aerobicinstruktør på svampe spjættede badutspringeren omkring og underholdt med sin udsyrede chokrock, der nu ikke er særligt chokerende.

Repertoirets hårdtpumpede drive var dog lige, hvad der skulle til for at holde de møre metalfans oprejst, og Zombie var en utrættelig indpisker i sin ellers noget tomgangsprægede verden af afvigende adfærd.

Se også: Vanvid: Hovednavn var helt gakgak

Effektfulde udgaver af de knap så konventionelt betitlede ’Well, Everybody’s Fucking in a U.F.O.’ og ’The Hideous Exhibitions of a Dedicated Gore Whore’ ramte hårdt og rent, men cirkusforestillingen benyttede sig af lidt for billige tricks, da den suspekte rockakrobat forfaldt til covers af James Brown, The Ramones og genrens gudmor, Alice Cooper.

Massive fotografier af King Kong og Frankenstein var en del af sceneudsmykningen, og Zombie så faktisk også mærkelig ud i det selskab.

Lystigt tidsfordriv, men glemt inden entertaineren fjernede makeuppen.

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange
 

1 af 6 Foto: Per Lange
2 af 6 Foto: Per Lange
3 af 6 Foto: Per Lange
4 af 6 Foto: Per Lange
5 af 6 Foto: Per Lange
6 af 6 Rob Zombie - parallelt med sin musikkarriere instruerer amerikaneren horrorfilm. Foto: Per Lange
16 kommentarer
Vis kommentarer