Hjemmesejr til landsbytossen

Fynske Mø var tilbage på fødeøen, hvor Tinderbox lagde festivalmudder til giraffen

26-årige Karen Marie Ørsted stammer fra beskedne Ubberud lidt vest for Odense. (Foto: Anthon Unger)
26-årige Karen Marie Ørsted stammer fra beskedne Ubberud lidt vest for Odense. (Foto: Anthon Unger)

Mø, Blå Scene, Tinderbox, Odense, lørdag 27. juni

Der var mere regn end magi i luften, da Mø vendte hjem til Odense, men ikke desto mindre blev det fynske popidols koncert på Tinderbox en sikker hjemmesejr.

26-årige Karen Marie Ørsted er opvokset få kilometer fra festivalpladsen i flækken Ubberud, og man kan måske nok tage Mø ud af landsbyen, men der er heldigvis stadig noget landsbytosse tilbage i Mø.

Major Lazer havde som sædvanlig både dansere og gimmicks med til Danmark. (Foto: Anthon Unger) Koncert-anm. Fladpandet vanvid på Tinderbox

Hendes gensynsglæde virkede helt uskyldig, og stjernestatussen har bestemt ikke lagt en dæmper på hverken påklædningen eller dansetrinene, som de fleste nok kun ville udføre, hvis der ikke var andre på samme tønde land.

Det var der i Odense, men mange var vist bare kommet for at se giraffen i leopardbukserne, og også på grund af det trøstesløse vejr blev den timelange optræden en behersket succes med et ret uengageret publikum.

Surfede på publikum
Mø er derimod født veloplagt, og man kan hverken se eller høre på hende, at hun efterhånden har sunget sangene fra sidste års debutalbum flere gange, end hun har sat håret op.

Der var nerve og nærvær i dynamiske udgaver af blandt andre ’The Sea’, ’Fire Rides’, ’Waste of Time’ og ’Pilgrim’, som er svære at slide op.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Fredag aften var Mø forventet overraskelse i Major Lazers sæt, hvor hun sang verdenshittet ’Lean On’, som Calvin Harris sågar spillede efterfølgende, og til sidst i fynboens sæt fik vi den så for tredje gang fra samme scene.

Mø overraskede på Tinderbox sammen med Major Lazer. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Mø festede med Major Lazer

Mø kastede sig vanen tro ud i publikum og surfede på deres hænder med et bredt smil.

- Vi ses på Boogies! hvinede hun henrykt, og mon ikke festen på Odenses navnkundige natklub ender endnu mere fugtig end hjemkomsten i Tinderbox’ mudderpøl.

1 af 5 (Foto: Anthon Unger)
2 af 5 (Foto: Anthon Unger)
3 af 5 (Foto: Anthon Unger)
4 af 5 (Foto: Anthon Unger)
5 af 5 26-årige Karen Marie Ørsted stammer fra beskedne Ubberud lidt vest for Odense. (Foto: Anthon Unger)
9 kommentarer
Vis kommentarer