Ikke så ringe: Sjov med blondinen

Sympatiske Christopher serverede lystig familieunderholdning for tøser i alle aldre på våd Smukfest

27-årige Christopher samlede stor skare på Bøgescenerne, der senere i aften får besøg af Nephew og Martin Garrix. Foto: Per Lange
27-årige Christopher samlede stor skare på Bøgescenerne, der senere i aften får besøg af Nephew og Martin Garrix. Foto: Per Lange

Christopher, Bøgescenerne, Smukfest, lørdag 10. august

Ved siden af sit hovederhverv som reklamesøjle for et tvivlsomt, kinesisk teleselskab pusler Christopher stadig med sin hobby som popsanger.

Heldigvis da.

Han er jo en herlig fyr, og tidligt lørdag aften leverede københavneren tilforladelig familieunderholdning på Smukfest, hvor der var stort fremmøde ved Bøgescenerne.

Larsens søn: Bare ikke god nok

Christopher fornærmer kun folk, der stiller krav til deres popmusik. Selv vejret overgav sig til charmøren, der smilede i en grad, så solen smilede tilbage mellem bygerne.

Hvis hans materiale har ændret ens liv, havde man godt nok en trist tilværelse, inden man opdagede ham, men i forhold til Smukfests opkomlinge som Clara og Hjalmer, får man da af og til lyst til at vippe lidt med gummistøvlerne til Christophers numre. 

Flot soulvokal
Blondinen har fået mere hår på stemmebåndene, og han løftede balladen ’Just Kiss Me’ med en flot soulvokal.

Koncerten var renset for gæster og gimmicks, hvilket egentlig var befriende, men mens han sang ’so predictable’ i ’Bad’, var det svært at være uenig.

Medina i opløsning på Smukfest

Christopher er kønnere end de fleste piger på pladsen. Det tilgav de ham dog gerne, og han blev hvinet til, da han under ’Told You So’ fortalte om en ’sexy lady’.

Forrykt Lukas: Tudefjæs på Smukfest

Stjernen blandede arbejde og hobby sammen til sidst, hvor han tog telefonen frem og filmede publikum.

Det havde tøserne på forreste række vist ikke noget imod, men de ville nok hellere have Christophers nummer.

Billedgalleri af Per Lange