Kiksede Citybois: Hurtigt overstået

De glade amatører på slap line som opvarmning for selveste One Direction i Horsens

Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon fyldte ikke meget på jysk stadion. (Foto: Mogens Flindt)
Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon fyldte ikke meget på jysk stadion. (Foto: Mogens Flindt)

Citybois, CASA Arena Horsens, tirsdag 16. juni

Det er gået stærkt for Citybois. Lidt for stærkt.

Duoen fra ’X Factor’ har ikke rigtig lært at synge, skrive sange og tale engelsk i farten, men ikke desto mindre stod charmørerne fra Gentofte her til aften på en gigantisk stadionscene i Horsens.

Citybois varmede op for de garvede drenge i boybandet One Direction, og det lignede lidt et par rollinger, der forsøgte at flyve, før de kan gå. Hvilket på sin vis faktisk var ganske underholdende.

Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov (til højre) optrådte i 40 minutter. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. Sløje Citybois: Væk i morgen

CASA Arena Horsens var allerede halvfyldt, da makkerparret startede klokken 18.15, men der var kun to oppe på scenen, for Citybois mødte op i en skrabet udgave uden band.

Når man ikke skal betale musikere, så er der naturligvis mere til sparebøssen, og hvis det utænkelige sker, og de ikke bliver mangemillionærer på deres kunst, så er det jo meget godt med lidt lommepenge i alle lommerne.

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

Det bedste, man kan sige om Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, er, at de er så glade amatører, at man næsten ikke kan lade være med at grine af deres kiksede dilettanteri.

Entusiasmen resulterede blandt andet i, at de snakkede i munden på hinanden mellem numrene, men man kunne da høre, at en af dem spurgte ’glæder I jer til One Direction?’.

Svaret/skriget kom næppe bag på ret mange.  

Anthon og Thor er dagen efter koncerten stadig høje over oplevelsen. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Citybois efter kritik: Vi gjorde vores bedste

Selv trods skinger stadionlyd lød ’The Strip’ og Citybois’ nye single ’Purple Light’ bestemt ikke helt dårlige, men efter kun 20 minutter var de væk igen.

Det kan man da kalde hurtigt overstået. 

 

I øjeblikket optræder det engelske band McBusted. Det forventes, at One Direction går på scenen klokken 20.45.

1 af 3 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon fyldte ikke meget på jysk stadion. (Foto: Mogens Flindt)
66 kommentarer
Vis kommentarer