Lars H.U.G. var helt i skoven

Gæster og skønne sange står ikke i kø på Tinderbox, men eneren ændrede det sidste

Lars H.U.G. - veteranen spillede et fornøjeligt, men også uforpligtende sæt i solen. (Foto: Anthon Unger)
Lars H.U.G. - veteranen spillede et fornøjeligt, men også uforpligtende sæt i solen. (Foto: Anthon Unger)

Lars H.U.G., Blå Scene, Tinderbox, Odense, søndag 28. juni

De gode sange har bestemt ikke hængt på træerne i Tusindårsskoven de seneste dage, men med Lars H.U.G. kom der omsider en stribe medrivende melodier og meningsfulde tekster til Tinderbox’ meget grønne og lidt plørebrune festivalplads.

Den 61-årige pophelt har tidligere på turnéen med comebackpladen ’10 sekunders stilhed’ haft problemer med at yde sit fornemme repertoire retfærdighed, hvilket dog ikke var tilfældet i Odense, hvor ørehængerne var udstyret med den fornødne lethed.

Lars H.U.G. - den tilbagevendte popveteran savnede fordums sprudlende energi. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. N.E.D.T.U.R. med Lars H.U.G.

Originalens band havde simpelthen fundet både melodien og hinanden efter en lang tur på landevejen, så pragtfulde ’En skønne dag’, ’Natsværmer’, ’Kysser himlen farvel’ og ’Elsker dig for evigt’ var en fornøjelse i eftermiddagssolen.

Lars H.U.G. og leadguitaristen Peter Peter fik det kun til at slå gnister i glimt. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Drøje Lars H.U.G.

Provokatøren H.U.G., der er blevet mere medgørlig med alderen, fik imidlertid ikke ligefrem spoleret den søndagsdøsige stemning, og man vippede med gummistøvlerne og lettede på kasketten vel vidende, at han har sine bedste sange bag sig.

De virker stadig.

1 af 5 (Foto: Anthon Unger)
2 af 5 Guitarist Peter Peter. (Foto: Anthon Unger)
3 af 5 (Foto: Anthon Unger)
4 af 5 (Foto: Anthon Unger)
5 af 5 Lars H.U.G. - veteranen spillede et fornøjeligt, men også uforpligtende sæt i solen. (Foto: Anthon Unger)
12 kommentarer
Vis kommentarer