Legenden Ice-T: Cool i København

Stodderen struttede i front for Body Count, der spillede for punksjasket på Copenhell

57-årige Ice-T alias Tracy Lauren Marrow alias Ice-motherfucking-T-bitch. (Foto: Per Lange)
57-årige Ice-T alias Tracy Lauren Marrow alias Ice-motherfucking-T-bitch. (Foto: Per Lange)

Body Count, Helviti, Copenhell, torsdag 18. juni

Rapstjernen Ice-T har for alvor fået gang i sin skuespillerkarriere på sine gamle dage, og i København her til aften havde multitalentet ingen problemer med at leve sig ind i hovedrollen som machomandfolk i front for metalbandet Body Count.

Slænget fra Los Angeles havde sin storhedstid i starten af 1990’erne, hvor de skabte furore med ’Cop Killer’, men de fremstod knap så kontroversielle og sensationelle 23 år efter.

De danske veteraner i Konkhra åbnede Copenhell i regnvejr. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Ingen regn kan kvæle Copenhells flammer

Flere af gruppens medlemmer er døde, og repertoiret, der overvejende var hentet fra det selvbetitlede debutalbum, savnede pladeversionernes pondus.

Body Count spillede lidt for hurtigt til, at de selv kunne følge med, og deres punksjaskede livesound savnede bund og dynamik, så oplevelsen var selve 57-årige Ice-T, der kaldte publikum ’pussies’, Obama en ’nigger’ og sig selv Ice-motherfucking-T-bitch.

Mod slutningen fik musikken også karisma.

Lars Ulrich og Metallica står højt på ønskelisten, når Copenhell spørger gæsterne, hvem de skal booke. (Foto: Mikkel Berg Pedersen) DK MusikNYT Copenhellgæster: Kom nu med Metallica

Ice-T introducerede en forrygende udgave af uforlignelige ’KKK Bitch’ som en kærlighedssang, mens uimodståelige ’Cop Killer’ blev kaldt ’jeres nye nationalsang’.

Hyggelig nostalgi, der aldrig blev uhyggelig som i gamle dage.      

1 af 7 (Foto: Per Lange)
2 af 7 Ice-T havde konen Coco Austin med på Copenhell - hun så showet fra scenen. (Foto: Per Lange)
3 af 7 Ernie C fra Body Count. (Foto: Per Lange)
4 af 7 (Foto: Per Lange)
5 af 7 (Foto: Per Lange)
6 af 7 (Foto: Per Lange)
7 af 7 57-årige Ice-T alias Tracy Lauren Marrow alias Ice-motherfucking-T-bitch. (Foto: Per Lange)
4 kommentarer
Vis kommentarer