One Direction overgik sig selv i Horsens

Trods uanstændige lydforhold var boybandet ikke helt så dårligt som sidste sommer

Harry Styles var særdeles veloplagt for engelsk-irske One Direction i Østjylland. (Foto: Mogens Flindt)
Harry Styles var særdeles veloplagt for engelsk-irske One Direction i Østjylland. (Foto: Mogens Flindt)

One Direction, CASA Arena Horsens, tirsdag 16. juni

Da Zayn Malik i marts deserterede fra One Direction, og der dermed skulle klippes et hul i millioner af T-shirts, skoletasker og penalhuse verden over, var der nok nogen, der frygtede, at boybandets kunstneriske niveau ville falde.

Men bare rolig.

Her til aften i Horsens beviste One Direction, at de faktisk er bedre som kvartet, og man tør da næsten ikke tænke på, hvor god popgruppen kunne blive, hvis den mistede en knægt eller fire mere.

Liam Payne fra One Direction, der optrådte fra klokken 20.24 til 22.04. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. Børnemishandling i Parken

I forhold til de ligegyldige og småarrogante attituder som drengene mødte op med i Parken for præcis et år siden, så var der et helt anderledes energiniveau og engagement i Østjylland.

Jammerligt spektakel
Navnlig Harry Styles fremstod ustyrligt veloplagt, og man skulle næsten tro, One Direction havde noget at bevise.

Det har de i øvrigt også.

Thor Blanchez Farlov og Anthon Edwards Knudtzon fyldte ikke meget på jysk stadion. (Foto: Mogens Flindt) Koncert-anm. Kiksede Citybois: Hurtigt overstået

Udover et medlem har de nemlig mistet kunder i butikken, og mens de i fjor fyldte Parken to gange, så var der ’kun’ 26.000 på langt mindre CASA Arena Horsens, der havde plads til 4000 mere.

Selv et lille stadion kan dog sagtens lave et jammerligt spektakel, og det lød frygteligt, hvad enten pigerne hvinede eller ej.

(Foto: Mogens Flindt)
(Foto: Mogens Flindt)

De hvinede i øvrigt ikke så meget, for de havde begået den velkendte børneband-brøler, der går ud på at møde op fire timer før showtime, og så er man jo ikke meget værd, når det endelig starter.

Det gjorde det først klokken 20.56, hvilket virker helt forrykt, når der blandt publikum er rollinger, der skal helt hjem til Hjørring, København eller Svendborg.

Godt man ikke skal se dem i Oslo, hvis det er mørket, de venter på.

Standardiseret sceneshow
One Direction gik af scenen 22.45, men inden da nåede de at fyre en snes numre af i et herligt tempo, og trods den kummerlige akustik, så skar ’Steal My Girl’, ’Ready to Run’, ’Girl Almighty’, ’Story of My Life’, ’You & I’ og afsluttende ’Best Song Ever’ nogenlunde effektivt gennem mislydens morads.

Selve sceneshowet var et farvestrålende, men relativt simpelt og standardiseret udstyrsstykke, der krævede, at stjernerne gjorde en indsats. Og det gjorde de altså.

One Direction - de populære tøsedrenge er atter pladeaktuelle op mod juletid. (Foto: Sony) INTL. Album-anm. One Direction: Allerede færdige

På grund af lyden blev det dog aldrig noget, man kunne forveksle med en fornøjelse, men efter den bedrøvelige affære i Parken og Maliks farvel lignede One Direction et band, der havde 5 minutter tilbage.

De har måske alligevel 10.

1 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
2 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
3 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
4 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
5 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
6 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
7 af 8 (Foto: Mogens Flindt)
8 af 8 Harry Styles var særdeles veloplagt for engelsk-irske One Direction i Østjylland. (Foto: Mogens Flindt)
36 kommentarer
Vis kommentarer