Overdådig Kylie Minogue

Australieren på storslået charmeoffensiv foran 8000 i København

Kylie Minogue, Forum, København, søndag 8. juni

Hverken af statur eller hvad angår salgstal, kan Kylie Minogue måle sig med Madonna, men når det gælder sceneshow, så overgår popprinsessen genrens dronning, og det bliver simpelt hen ikke meget mere storstilet i showbusiness.

Kylie entrede Forum svævende ud fra scenekonstruktionen, som var hun lige vendt tilbage fra fremtiden, og gennem to timer og et kvarter fortsatte hendes overvældende opvisning i futuristisk ekstravagance, der var opbygget i smagfuld stil med et slags popmusikalsk kostumebal i ni eventyrlige akter.

Mens de 8000 publikummers øjne blev smaskforkælet, var der derimod ikke så meget guf til ørerne, for den 40-årige australiers ellers uhørt smittende diskofili fængede kun momentvis i aftes, hvor eksplosionen af visuelle indtryk nærmest overdøvede musikken, der ofte stod lidt for klinisk op mod det spektakulære skue.

Sange som dristigt dunkende ’Like a Drug’ og ’In My Arms’ fungerede dog fortrinligt, og det var småt med decideret døde øjeblikke fra det nye åbningsnummer, ’Speakerphone’, til aftenens sidste ekstranummer, 20 år gamle ’I Should Be So Lucky’, og man følte sig vitterligt heldig i skønhedens selskab.

For selv om der findes smølfer med større stemmepragt end Miss Minogues, så besidder hun til gengæld den for superstjerner så sjældne kvalitet, der hedder charme, og med en personlighed som champagne var klodens eneste Kylie lige ved at få en sommersøndag i København til at minde om nytårsaften på Mars.

Forførende.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.Gullo Gullo: 'Raw Moon' (Escho-album/Ude 11. februar)
2.Dawn: 'New Breed' (Local Action-album/Ude 25. januar)
3.Strand of Oaks: 'Eraserland' (Dead Oceans-album/Ude 22. marts)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Radiohead: 'Ill Wind' (XL-single/Ude nu)
2.It Looks Sad: 'Sky Lake' (Tiny Engines-album/Ude nu)
3.Foxwarren: 'Foxwarren' (Anti-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen