Overdådig Kylie Minogue

Australieren på storslået charmeoffensiv foran 8000 i København

Kylie Minogue, Forum, København, søndag 8. juni

Hverken af statur eller hvad angår salgstal, kan Kylie Minogue måle sig med Madonna, men når det gælder sceneshow, så overgår popprinsessen genrens dronning, og det bliver simpelt hen ikke meget mere storstilet i showbusiness.

Kylie entrede Forum svævende ud fra scenekonstruktionen, som var hun lige vendt tilbage fra fremtiden, og gennem to timer og et kvarter fortsatte hendes overvældende opvisning i futuristisk ekstravagance, der var opbygget i smagfuld stil med et slags popmusikalsk kostumebal i ni eventyrlige akter.

Mens de 8000 publikummers øjne blev smaskforkælet, var der derimod ikke så meget guf til ørerne, for den 40-årige australiers ellers uhørt smittende diskofili fængede kun momentvis i aftes, hvor eksplosionen af visuelle indtryk nærmest overdøvede musikken, der ofte stod lidt for klinisk op mod det spektakulære skue.

Sange som dristigt dunkende ’Like a Drug’ og ’In My Arms’ fungerede dog fortrinligt, og det var småt med decideret døde øjeblikke fra det nye åbningsnummer, ’Speakerphone’, til aftenens sidste ekstranummer, 20 år gamle ’I Should Be So Lucky’, og man følte sig vitterligt heldig i skønhedens selskab.

For selv om der findes smølfer med større stemmepragt end Miss Minogues, så besidder hun til gengæld den for superstjerner så sjældne kvalitet, der hedder charme, og med en personlighed som champagne var klodens eneste Kylie lige ved at få en sommersøndag i København til at minde om nytårsaften på Mars.

Forførende.

0 kommentarer
Vis kommentarer